Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a jelek utalhatnak arra, hogy már nem szeret?
1. szinte nem is csókol meg magától, csak elköszönéskor.
2. csak akkor látszik rajta kis szeretet, ha lefekszünk.
3. nem ír annyit, mint régen, és nem mondja annyiszor, hogy szeret.
4. vannak napok, hogy csak interneten tudunk beszélni. ilyenkor sem olyan kedves, mint régen, semmi smiley.
5. sokat piszkál, kötekszik, és élvezi.
DE ha ezt felhozom, akkor eltelik pár perc, elkezd ölelgetni, vagy valami, és gúnyosan megkérdezi: ,,Na, még mindig nem szeretlek?"
Régen teljesen más volt a helyzet, úgy bánt velem, mint a legdrágább kinccsel...
egyébként L vagyok és F-ről van szó.:)
én is pont erre a két okra gondoltam, köszi a válaszokat.:)
hogyan lehetne felrázni?:S én szerelmes vagyok, de így egyre jobban fáj... ha mindig csak hisztiznék emiatt a viselkedése miatt, még unalmasabb lennék. az jó módszer, ha magamtól nem bújok/csókolom, és várom, mennyire hiányzik neki, vagy rájön, hogy neki is kéne? vagy esetleg legyek olyan, mint egy ismerkedő fázisnál, amikor magamköré akarom csavarni? :/ esetleg valamit tipp?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!