Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom mást szeret. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SzinesCitrom kérdése:

A barátom mást szeret. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még mondhatni fiatal vagyok, és volt egy első komolyan párkapcsolatom. A probléma az, hogy mindig lemondta a találkákat, és hazudott is nekem.

Végül is beleszeretett egy másik lányba, de azt mondja nekem, hogy engem is szeret. Persze nem tőle tudtam meg, hanem a lánytól, hogy egy ideje nyomul rá. De állítólag azért, mert nem tudtunk találkozni, és azért, mert állandóan lemondott. Mindig mondta, hogy idő kell neki, hogy döntsön, hogy velem marad-e vagy "fut a másik lány után" ugyanis a lány nem volt belé szerelmes. Mindig adtam neki időt, de egyszerűen már nekem is sok volt, és mindig magam alatt voltam és magamat hibáztattam, hogy már mást szeret. Az összes barátom azt mondta, hogy szakítsak vele, de mindig azt mondtam nekik, hogy én szeretem őt, és mondani könnyű. Nem rég megtettem, szakítottam vele, mivel már le mondta azt a találkozót is, amit akkorra beszéltünk meg, hogy letisztázzuk a helyzetet. És nekem gyanús lett. Szóval szakítottam vele, de valahogy megbántam. És nagyon hiányzik, mert rég találkoztunk. Légyszi segítsetek.. /idióta válaszoktól kíméljetek lécci/

13/L

2012. márc. 13. 15:49
 1/4 Inkog Nito ***** válasza:
Próbáld meg elfelejteni.Gyerekszerelem ez hidd el! :) Nem kell aggódnod lesz még bőven kapcsolatod...És most jöjjön a szokásos szöveg:13 évesen még ne legyen kapcsolatod!
2012. márc. 13. 15:52
 2/4 A kérdező kommentje:
próbálkozom.. :) köszi :)
2012. márc. 13. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha melletted képes beleszeretni egy másik lányba már rég rossz. Ne mindig hidd el a "téged is szeretlek" és az ehhez hasonló szövegeket. Mondani sok mindent lehet. Ne hagyd, hogy így játsszon veled. Természetesen megértelek, mert gyakran én is beleesek a csapdákba. Lépj rajta túl, lesz még sok jobb lehetőséged is:)
2012. márc. 13. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat :) :$ :)
2012. márc. 13. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!