Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hete járok a barátommal és ma este elpukiztam magam előtte. Rendesen kiakadt és azt mondta nem kéne találkoznunk egy ideig. Akkor ennek annyi?
Hiszed vagy sem de rohadt kiábrándító egy fingó nő..Meg úgy általában egy fingó reménybeli partner,mindegy nő vagy férfi. Ha kell,menjen ki a mosdóba vagy tartsa vissza.
20N
Cicmarek!
Gond van a szövegértési képességeiddel?? Mondom mindegy,hogy férfi vagy nő az illető..
20N
Drága utolsó,
te bizonyára orvosi csoda vagy, ha még sose fordult veled elő, hogy akaratodon kívül kieresztettél egy sunyi galambot. Nyilván, aki szándékosan a párja orra alá fingik, külön kategória, de nézd már el nekünk tökéletleneknek, hogy bizony néha megesik, hogy előbb kicsúszik, mielőtt ez ember elér vele a wc-re. Egyébként vigyázz az ilyen arcoskodó kifejezésekkel, mert a fagyi visszanyal: te leszel a legjobban felháborodva, ha majd egy pasi leolt azzal, ha véletlenül kicsúszik egy puki. És valljuk be, meg is fogod érdemelni.
26 N
Erősen kétlem,hogy visszanyalna a fagyi csak mert egy -látszólag-gyér szövegértési képességekkel rendelkező,mégis okoskodó egyén figyelmét felhívom arra,hogy nem ártana értelmezni a leírtakat még mielőtt kötekedni kezdene.
Halkan megsúgom,én valóban nem fingok senki orra alá mert engem arra neveltek,hogy kizárólag a mosdóban intézzem.. Nem érzem magam kevesebbnek attól,hogy nem kell szégyenkeznem társaságban mert eleresztettem egy rotyogó-bűzös galambot,bocs..
20N
Kedves 20 éves kislány,
az értelmező olvasás egyértelműen neked jelent problémát, ugyanis én pedig világosan leírtam, hogy óhatatlanul előfordul, hogy az ember AKARATÁN kívül elereszt egyet-egyet. Ennek pedig semmi köze az igénytelenséghez. Hátha sikerül most már felfognod a kis agyacskáddal, hogy én sem preferálom, ha valaki (legyen akár férfi, akár nő-igen, ÉN ezt is megértettem...) szándékosan, nemtörődömségből a másik orra alá fingik. Itt a nem szándékos esetekről van szó. Ha pedig töltöttél már volna el huzamosabb időt pasival (nem, az hogy ott alszol a pasikádnál, reggel lefürdesz és elindulsz az oskolába, nem számít annak) akkor tudnád, hogy ez igenis elő-előfordul. Mivel nem gépek vagyunk, hanem élőlények. Az a baj veled, hogy egy hihetetlenül buta és arrogáns kis tyúk vagy. Kicsit visszább a pofikából és akkor minden rendben lesz. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!