Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten megismerek valakit honnan tudom, hogy amiket ír az komolyan gondolja-e? És honnan tudom, hogy tetszem neki/vonzódik hozzám?
Ha például fényképes volt a hirdetésed, és ő kezdeményezett, akkor látott, és tetszel neki, tehát probléma kipipálva. De a lényeg így is, úgy is élőben fog eldőlni. Remélhetőleg a fotód nem volt kamu. He nem volt fényképes, akkor sehonnan nem tudhatod, de ő is vakon repül, és a szövegeid/stílusod alapján akar találkozni.
Valószínűleg nagyon nagy kamu dolgokat nem fog írni, mert azzal azonnal lebukik élőben. Valószínűleg te sem tárulkozol ki 100%-ban írásban, tehát nyilván nem várható másoktól se. De hát az élő randi pont erre való.
Szerintem egy randit mindenki megér, főleg ha te a lány vagy és ő fizet, akkor max buksz egy-két órát. Vagy ha meglátod és bűn ronda/büdös/stb, akkor legföljebb sarkon fordulsz és hazamész.
Sehonnan meg kell ismerni!!
Én is tudok nagy dolgokat írni.
Mindenképp találkozzatok!
Az első találkozás után minden eldől ha követni fogja a többi akkor minden jó úton halad és még akármi is lehet belőle. De ha utána egyre ritkábban írtok egymással vagyis ő nem keres annyira akkor nem fog jól alakulni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!