Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki az ha egy csajnak csúnya pasija van? És miért NEM ciki az ha egy pasinak csúnya a csaja?
Én akkor kivétel vagyok. Nekem az a fontos, hogy a férfi férfias legyen és ebbe a széparcú dekoratív fiúkák nem férnek bele.
Lásd, pl barátom 110-120 kiló közt mozog, szakállas, rövidre nyírt hajú.
28/n (10. éve vagyunk együtt)
Első... és a csaj miért ne mondhatná azt, hogy csak arra "tartja"?
Jómagamból kiindulva:
1) én nem járnék soha olyan fiúval, aki nekem nem tetszik, csúnya szerintem / és szerintem egy nő sem
2)Ha meg nekem tetszik és szeretem az minimum, hogy leszarom, h a barátnőimnek tetszik-e vagy nem..
3)a csúnyaság/szépség relatív..
ma 16:03
nem akarok belédkötni, de "Nekem az a fontos, hogy a férfi férfias legyen"
nem tudom, de szerintem az nem férfias ha lóg le a zsír a melléről és akkora a csöcse mint egy rendes női mellméret, utalok a 120 kilós pasidra :D már bocs a cinikusságért de vicces volt olvasni :D
Számomra sokkal férfiasabb, és sokkal jobban tetszik, mint egy vasággyal 40 kilós fiúcska. :)
Egyébként vicces, hogy itt sírsz, hogy a csajoknakc csak a helyes, szépfiúk tetszenek, az ellenpéldát meg kigúnyolod. Gratulálok az értékitéletedhez, és akkor még a csajok itélnek külső szerint, mi?
A férfiasság belülről fakad, és egy csontsovány fiúkából ez sosem fog. Én a páromat így szeretem, és a cinikus gúnyod közel sem számít nekem. Csak felhívtam a figyelmedet, hogy eléggé magad ellen beszélsz, vagy akkor nem értem a kérdésedet. Csak sírni szerettél volna, és fogni valamire hogy neked miért nincs barátnőd?
Az hogy számodra ronda valaki nem jelenti azt hogy a másik számára is az. Lehet a haverodnak az ilyen jellegű csajok tetszenek.
Azért, mert a nagy átlagnak nem az az ízlése, attól még nem hiszem, hogy susmogni kéne a háta mögött. Hisz felnőtt emberek vagyunk, vagy mi. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel van együtt, és az hogy néz ki.
Érdekes attól, hogy a párom nem tetszik minden nőnek (amit én nem is bánok :D ) egy barátnőm sem susmogott a hátam mögött, hogy mekkora gáz vagyok. Nekik nem tetszik, elfogadom, de rám ez nincs semmilyen hatással. Szerintem minden normális ember így gondolkodik. ( persze leginkább felnőttekről és nem a tinikről beszélek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!