Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "nem számítanak az anyagiak" egy nőnek, akkor miért van az hogy 25-30 év közötti nők, előbb tudják meg milyen slusszkulcs van egy pasi zsebében, mint a nevüket?
Szia!
Szerintem van ebben valami, mivel sok 25-30 éves nő ismerősöm van. Ők arra vágynak, hogy valaki vegye már el végre, és legyen pénze is stb.
Van olyan 24 éves nő ismerősöm, aki azért hagyta ott a párját több hónap után, mert a szülei szerint csóri volt, és azt mondta a láény, hogy gáz volt beülni a régi autójába, milyen ciki.
Erre tudod mit tudok mondani? Szerintem egy ilyen agyatlan nő mellett ciki lenni.
Én 23 éves vagyok, mások szerint, egyszerű, kedves lány. Soha nem érdekelt, hogy mennyi pénze van a férfinak, sőt jobb szeretem ha egyszerű, mivel én is az vagyok. :)
Nekem még csak a külső sem fontos, nem olvadok el agy üres fejű kigyúrt férfitól. Viszont ha egy férfi ápolt, intelligens és megbízható na az meghódítja a szívem és nem kell modell külsővel bírni, úgyis megszeretem a külsejével együtt.
23/N
Na, valahol ott kezdődik "A nő", mint az előző válaszoló.
Legalább másmilyen ingereket is kapsz kérdező :P
21F
Te most kajak lázadsz a világ ellen? Mégis hány éves vagy? 16?
Igenis vannak nők akik a pénzre utaznak. A helyzet az, hogy ráadásul jó nők. Mivel csak ők engedhetik meg magunak az efféle luxust. Ez van. Fogadd el és kész.
Keress magadnak egy kevésbé kirívó, kedves csajt. Ő majd téged fog értékelni nem a zsetonod.
21F
Kedves Legutóbbi válaszoló:
elvben egyetértek. Másfelől meg azt remélem, hogy a kevésbé kirívó, kedves lányokat megkíméli az ég a kérdezőtől és a hozzá hasonlóaktól.
15:31:
Azthiszem ezzel egyet kell értenem. :D
21F
Az a baj,hogy nektek csak az számít nőnek,aki a kopasz gnóm kocsijában ül.Meg sem fordul a fejetekben,hogy a nő másmilyen is lehet.Netán küllemre.Jaaa,az már nem tetszik,akkor bocs.
Gondolj a szüleidre.Anyád egy pénzéhes qrva volt,aki azért ment apádhoz,mert elsőnek volt wartburgja a téren?Apád meg csak azért vette el,mert hosszú szőke haja volt és műkörme?
Ugye nem?
Na azért ebbe ne mélyedj bele utolsó. Az ízlését az ember nem tudja a kedvére szabni.
Naná, hogy kell annak a lánykának tetszetősnek lennie. De nem hiszem, hogy ezt annyira magyarázni kéne.
És igen, valóban sokkal vonzóbb egy csinos öltözékú, jó megjelenésű lány. Ez férfi verzióban sem különb eset.
Azonban rengeteg teljesen hétköznapi lányra mondtam már, hogy tetszik.
Mondjuk titeket sem értelek igazán... Tényleg ennyire nagy a büszkeség, hogy kicsit dögösebben öltözzetek? Bármilyen hétköznapi lányból kilehetne hozni a dögöt és válogathatna a pasik közül... És akkor nem kéne itt siránkozni, hogy a pasik nem veszik észre őket.
A műköröm meg a hosszú szőke haj (utolsó mondjuk nekem nagyon is bejön :D) pedig ma már annyira hétköznapi dolog... Annyi de annyi lány tartja ezt a divatot... Ilyen lányt nem olyan nehéz találni.
21F
Ez csak akkor jön elő a lányoknál/nőknél, amikor elköltöznek otthonról, és rájönnek, hogy bizony azért a kényelemért, amit apa meg anya fizetett, azért bizony keményen dolgozni kell.
Így inkább kompromisszumot kötnek, szétdobják magukat valami pénzes embernek, így máris meg van oldva a probléma.
Persze nagy a verseny, és kevés a pénzes ember, így ők a legjobbat választják. Akinek nem sikerül összejönni ilyennel, annak sajnos bele kell törődnie, hogy lejjebb kell adnia az igényeit, így marad a kevésbé pénzes, vagy ha az se sikerül, akkor a csóró. Persze emiatt állandóan frusztrált belül, és bármikor tovább tud lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!