Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az az 5 legfontosabb tulajdonság, amit feltétlenül elvárok egy sráctól?
Lehet külső és belső tulajdonság is.
Belső tulajdonságoknál ilyesmire gondolok, hogy pl. legyen: hűséges, őszinte, vicces, humoros, stb.
Vagy vannak olyan külső tulajdonságok, amit mindenképp fontosnak tartotok, pl. legyen: magas, sportos, zöld szemű, stb.
Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek mi lenne az 5 legfontosabb dolog egy pasiban! :)
érdekes hogy a nagy farkat senki nem írta lányok :D :D
és a gazdagot se
még a jóképűt se sokan
pedig szerintem 10/9-nek edzek is fontosak, sőt 5 legfontosabba majdnem mind benne van
nem így van csajok? :)
Persze,Te biztos jobban tudod...az ellenkezőjét úgysem hiszed el,úgyhogy igen,így van!-.-
Inkább helyesírásra EDDZÉL,
(felénél elküldtem,szóval folytatom)
Inkább helyesírásra eddzél,mert az intelligenciát sokan említették és ebbe beletartozik az is!
-inteligens
-tiszteletre méltó hogy felnézhessek rá
-céltudatos
-foglalkozzon a külsejével
-tartson tiszteletben mint barátnőt
- jól nézzen ki (ne legyen díszb*zi, öltözzön normálisan, egyszerűen; ne legyen kigyúrt vagy húsos, legyen vékonyabb típusú; legyen okos, helyes arca)
- legyen okos, intelligens, jó humorú
- legyen művészlelkű, vagy szimplán nyitott az elvontabb, értelmesebb dolgokra
- szenvedélyesen szeressen (én csak szenvedélyes kapcsolatra vagyok nyitott)
- kezeljen egyenrangú félként
- ne legyen sértődékeny
-hozzám hasonló érdeklődésű legyen
-intelligens, jó humorú
-figyelmes
-legyen kicsit "őrült", nem túl földhöz ragadt
-külsőre is jól nézzen ki (ne legyen kövér, aranyos, helyes arcú legyen, és ne legyen túl rövid haja...)
14 / 17
Bocsánat, csak 98%-ban vagyok ebben biztos; felszólító módban " edzzél " ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!