Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos a barátom mindig a múltamat hozza fel amiből persze vita van, mit tegyek?
Folyton azzal jön hogy én becsapom,hazudok neki...
Miközben olyan dologban haudtam neki ami az én múltammal kapcsolatos...
Meg hogy én megbántom miközben sokkkal többször bántott megugy hogy észre se vette.. :/
Zárt rövidre a beszélgetést, ha megint észreveszed, hogy feljött a téma. Mondd azt, hogy:
Bocsi, de a múltamon nem vitázok senkivel, amúgysem lehet rajta változtatni. Ha így elfogad, ahogy vagy, akkor szeressen így, ha nem, akkor nem.
Baromság múltbéli dolgokon vitázni. A legjobb, ha nem mondasz neki semmit, ami régi, főleg pasikkal kapcsolatban!
utána persze..elmondtam neki az igazat...
csak nem szerettem volna hogy lyanról tudjon ami nekem szégyen:S
Gondolom nem olyasmiröl van szó hogy meghuztak matekérettségin...
Késöi tanács, de mi azzal kezdtük a barátnömmel, hogy kiteregettük a "szennyesünket" egymás elött, egyikünk multja se matyóhimzés, de igy nincsenek ebböl feszültségek köztünk.
Pontosan....
énmár elmondtam magamrol neki mindent..mégis azt hiszi hazudok:S
Na úgy látom családi vitává fajult a fórum!
Figyusz, mit akarsz tudni? hogy mikor kivel hányszor?
Miért akarsz ebben túrkálni? Ami volt az elmúlt, már nincs.
A kapcsolat alapja a bizalom, akkor inkább hagyd a csajt, ha nem bízol benne, és mindig azzal gyanúsítod, hogy hazudik, vagy te úgy érzed. Lehet rossz véleményed róla, de akkor minek jársz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!