Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van érteleme, vagy csak a baj járna vele?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik, egy egyesületbe járunk sportolni. Ismerősöm Facen, és ott azt írja, hogy kapcsolatban van (azt nem, hogy kivel). Néha szoktunk találkozni. Szerintetek bepróbálkozzam nála, vagy tartsam tiszteletbe a kapcsolatát, és csak barátkozzak vele? Szerintem még az is lehetséges, hogy nincs kapcsolatban, de megkérdezni nem merem tőle...2012. márc. 11. 17:46
1/3 anonim válasza:
Beszélgettek és aztán óvatosan megkérdezed tőle, hogy van-e lány aki tetszik-e neki vagy tényleg van-e barátnője... nincs ebben semmi nagy ördöngősség
2/3 anonim válasza:
tartsd tiszteletben, hogy kapcsolatban van. Ha akar ő is tőled valamit, majd kezdeményez, ha látja rajtad, hogy te sem vagy közömbös. Az meg hogy FBon mi van...nekem is ott van, hogy házas vagyok, mégsincs ott a férjem neve.
3/3 A kérdező kommentje:
igen én is erre gondoltam, hogy lehet, hogy poénkodik, mivel egy idióta :DD de ezért tetszik..
2012. márc. 11. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!