Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm tegnap volt buliba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm tegnap volt buliba (távkapcsolat) és láttam hogy nagyon kifestette magát stb. Mondta hogy mekkora jó volt. Rázta magát zenére stb. (úgy hogy ottvolt mellette az a fiú akivel járna ha én nem lennék, fiú szerelmes belé). Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
Este kértem tőlem amikor hazaért hogy mutassa meg hogy táncolt, de ő azt mondta hogy inkább letiltana.

2012. febr. 18. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:

"mutassa meg hogy táncolt, de ő azt mondta hogy inkább letiltana."

Ezt itt hogyan kell értelmezni,ez egy virtuális barátnő,hogy letiltana téged?

Mit érdekel,hogy hogyan táncolt?Ne dobd ki,azzal feladnád és máris a másik srác karjaiba küldenéd.Tarts ki és szeresd,de ne féltékenykedj,mert az megkeseríti az életedet.

2012. febr. 18. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:
eh, hát nem tudom, mennyire van jövője így ennek a kapcsolatnak. te nem bízol benne, ő meg még féltékennyé is akar tenni...
2012. febr. 18. 13:01
 3/10 A kérdező kommentje:
én bízok benne, annyit kértem csak hogy mutassa meg.
2012. febr. 18. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Ki tiltana le mit?
2012. febr. 18. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
nem, nem bízol benne. ha ezt állítod, nem csak nekünk, de magadnak is hazudsz. ha bíznál benne, ez a kérdés nem született volna meg, és nem foglalkoztatna, hogy ott volt a pasi, aki szerelmes belé.
2012. febr. 18. 13:06
 6/10 anonim ***** válasza:

mi az hogy letiltana?? :D:D létezik a barátnőd valóban is vagy csak egy karakter?

amúgy egyértelmű hogy féltékennyé akar tenni

amúgyis miért tuod hogy kivel járna ha te nemlennél? elmondja?

2012. febr. 18. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Most mit b*szogatjátok? Az vesse rá az első követ, aki nem lenne féltékeny a helyében. Olyan kis szenteskedők vagytok :S

Egy az, hogy a csaj tök furán viselkedik, pl megmutatni hogy hogy táncolt, semmibe nem kerülne.

Másik meg, hogy mi ez, hogy "az a fiú akivel járna ha én nem lennék"?? Azaz ezt a lány mondta? Hogy ha te, kérdező, nem lennél, akkor a barátnőd ezzel a fiúval járna?

És ezek után ne legyen féltékeny?

Nos. Beszéljétek meg a témát úgy hogy egyikőtökben se maradjon tüske. Ne legyél ok nélkül féltékeny, de ne is legyél birka és vedd észre, ha palira vesznek. A leírt szituáció alapján még nem kell egyértelműen semmi rosszra gondolni.

2012. febr. 18. 13:17
 8/10 anonim válasza:
ha nem akarja megmutatni hogy hogyan táncolt akkor szerintem elèg erotikus tánc lehetett v nem tudom a távkapcsolat nehèz dolog
2012. febr. 18. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Én sem értem ezt a letiltósdit. Ha le akarna már tiltani akkor dobd ki. Mi ez? nem értem.
2012. febr. 18. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Távkapcsolatok elég húzósak. Ha melletted úgy megy buliba hogy nem csak a barátnőkkel és teljesen kifesti magát az régen bukta.

Dobd ki a csajt és keress valakit közelebbről akivel tudsz legalább hetente találkozni, mert egyébként téged is és normális esetben a párod is nagyon megviseli (utóbbi a jelenlegidről nem mondható el)

2012. febr. 18. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!