Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem birok bele menni új párkapcsolatba? (további infó lent)
mikor már nagyon hiányzik és nem tudok már mit csinálni akkor ilyen videókat szoktam csinálni!!!
Valamiért vége lett a kapcsolatnak. Te hiába szereted őt, ő valószínűleg nem szeret téged, és már valaki mással kúráltatja magát.
Jobb lesz, ha te is nő után nézel, vagy leállsz a nőzéssel teljesen. Mindenesetre az előzőt el kell felejtened, mert annyit nem ér.
Azért nem tudsz belemenni egy új kapcsolatba, mert minden lányban őt próbálod megtalálni. Először őt kell elfelejtened-elengedned. Fel kell dolgoznod, és át kell gondolnod a történteket. Nem mondom, hogy hiába történt meg, ami megtörtént. Tanulnod kell belőle, és tovább lépni.
Ha végre rájöttél, amire kellett, akkor majd tovább tudsz lépni.
Teljesen természetes, hogy ezt érzed. Az én 2 éves párkapcsolatomnak úgy másfél éve lett vége. Egy évig csak vegetáltam. Voltak jelentkezők, én szerettem volna próbálkozni, de mindig rájöttem, hogy nekem ez még nem megy. Nem vagyok kész egy új kapcsolatra, nincs energiám 0-ról felépíteni egy új kapcsolatot. Visszasírtam a régit, amiben már minden annyira jó volt. Azt hittem sosem leszek képes valaki mással felépíteni azt, amit az előző párommal nagy nehézségek árán sikerült. Sokan próbálkoztak, én mindenkit ellöktem.
Aztán egyszer csak úgy éreztem, szinte egyik napról a másikra, hogy kinyílt a szemem. Kezdtem észrevenni a férfiakat magam körül, kezdtem nyitni a másik nem felé. Semmit nem tettem érte tényleg, egyszerűen csak vártam. Akkor bezzeg, mintha minden srác eltűnt volna a környékemről. :) Pár hónappal később az életembe toppant egy srác és úgy éreztem érte meg kell küzdenem. :) Mostmár lassan fél éve vagyunk egy pár és szinte első pillanattól kezdve megvolt köztünk minden, ami egy jó kapcsolatba szerintem kell. Nem kellett építgetni, jött magától.
Tehát szerintem természetes amit érzel, én ugyan lány vagyok, de gondolom a srácoknál is hasonlóan működik a dolog. Várd ki, amíg leülepszik a dolog és képes leszel újra nyitni a nők felé. Nincs ezzel semmi gond.
a videóról meg csak annyit, hogy ezt már régebben csináltam még és ez csak azért van fent, hogy meglegyen és ne vesszen el a gépről, mivel újra telepítették a gépet és per pillanat nem volt semmi adat hordozom amire kiírhattam volna és hirtelen ez volt a legegyszerűbb és leggyorsabbb megoldás, de már a youtube-ról nem tudom a teljes videót letölteni és azért van még mindig fent, de amúgy korlátozva van mert csak a link birtokában lévő személyek nézhették meg és senki más csak most állítottam vissza, de már ezután is úgy lesz csak fent.
Köszönöm mindenkinek aki irt ide és a tanácsokat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!