Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt itt az emberek, hogy ha gyúrni járnak, akkor majd kellenek a lányoknak?

Figyelt kérdés
Mindig van egy pár válaszoló, aki elküldi az önbizalom hiányosokat edzeni... Közben meg a lányokat ez nem igazán érdekli (meg kell nézni, hogy kikkel járnak) - nekik az arc számít, hogy milyen jóképű valaki, amin pedig max. plasztikai műtéttel lehet választani.
2012. márc. 11. 12:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, de az arcom nem szép, így csak hasonló kvalitású barátnőim lehetnének. A lényeg, hogy a arc a meghatározó. Persze fontos az intelligencia, önbizalom, jó humor, de megfelelő kinézet nélkül nem ér semmit. Mint ahogy a megfelelő kinézet sem elegendő egymagában - már ha valaki komoly kapcsolatot akar.
2012. márc. 11. 13:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Akik csak a külsőt nézik, megérdemlik, amit vele együtt kapnak. Minden modellcsákóhoz jár egy személyiség. És a mai világban az intelligens, okos, modellkülsejű, és lelkileg nem defektes fiúk pont olyan gyakoriak, mint a gyémántgyűrű a szeméttelepen.
2012. márc. 11. 13:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a férfias külső - széles vállak, keskeny csípő - jobban bejön a nők nagy részének. Épp azért, mert férfias. Mi nők azért hordunk magassarkút, szoknyát, hosszú hajat, push up melltartót, mert ezzel a nőiességünket hangsúlyozzuk. A férfi legkönnyebben a gyúrással hangsúlyozza maszkulin jegyeit. Bejön, hát hogyne. Nem kell a véglet, de egy arányos férfias alak sokat nyom a latban - noha nem minden. 37N
2012. márc. 11. 14:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Az edzés ad egy tartást, és magabiztosságot, és a nőknél ez az, ami igazán számít, és az, hogy legyél igényes, tudj velük beszélni. Ha azt sugárzod, hogy elégedett vagy magaddal, akkor úgy is fognak hozzád állni, mint akivel semmi probléma nincs, akivel öröm beszélgetni.

Ha az látszik rajtad, hogy ideges vagy, nem vagy elégedett magaddal, akkor nem lehetsz domináns már egy beszélgetésben sem.

2012. márc. 11. 19:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Azért mert nyomoréknak tartod magad és örökre az is maradsz, attól még ne vedd el a reményt olyanoktól akik változtatni is akarnak!

De elárulom neked, hogy a testedzés nem csak a testet formálja! Ha valaki felszed magára több kiló izmot, annak az arcán is meglátszik ez.

2012. márc. 11. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:
11%
Igen! A sok koksztól olyan holdvilágképe lesz, hogy csak na.
2012. márc. 12. 08:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne értsetek félre, én is beleestem régebben abba a hibába, hogy gyúrtam. (Már több mint 3 éve nem gyúrok)

Amikor még nagyon régen nem gyúrtam, engem is küldtek, hogy menjek gyúrni, ha az arcommal nem megy, akkor hódítsak a testemmel. Így ment ez 2-3 évig, aztán amikor már látszott, hogy izmosodok akkor meg az volt a kifogásuk a csajoknak, hogy ők nemszeretik az izmos pasikat, bunkó vagyok biztos, "miért neked tetszene egy izmos lány? nem! hát így vagyunk ezzel mi lányok is!" Erre bepöccentem és abbahagytam a f@szba.

Sz@rra se jó a gyúrás, hogyha nem szép az arcod, a csajok mindig megtalálják a kifogást, hogy miért nem kellesz nekik. Ezen a gyúrás egy kicsit sem segít. Ez a saját tapasztalatom. 23/F

2012. márc. 12. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Nektek az a baj, hogy a hozzáállásotokkal, kisugárzásotokkal van problémátok, azon viszont tényleg nem segít az edzés...

Én pl rengeteg lánnyal beszélek, rengeteg lánnyal csókolóztam, feküdtem le, stb, azért, mert nem úgy állok hozzájuk, hogy ők szarják az aranyat, stb, hanem, h kölcsönösen jól akarjuk érezni magunkat egymással...

2012. márc. 12. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!