Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy pasi hosszutavon kulfoldon van (mondjuk másfél év), a parja meg otthon, elobb utobb megcsalja ot?
"Hol a bizalom hiányzik, ott a szerelem koszorújának hiányzik a legszebb virága." Goethe
Tudom, hogy rossz hallani(csak azért, mert nekem is az most), de nem tudsz mást tenni, mint bízni benne.
Nézd..... pszichiáter családtag mondta egyszer nekem, hogy egy hosszútávú kapcsolatban - statisztikailag - 20 nőből 18, 20 férfiből pedig 19 félrelép.
Ez azt jelenti, hogy 10% az esélye annak, hogy találunk egy nőt aki nem és 5% az esélye annak, hogy ehhez a nőhöz olyan férfi kerül, aki szintén nem. Vagyis annak az esélye, hogy találunk egy olyan párkapcsolatot, ahol egyik fél sem teker mellé, 1/10 * 1/20 = 1/200 vagyis 0,5%.
....és akkor még el sem ment senki másfél évre..
Persze, ez csak statisztika, míg a Te világod / Ti világotok egyedi, így nem feltétlenül kell, hogy a statisztika érvényesüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!