Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én bonyolítom a dolgokat?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon jól megvagyunk (voltunk?) . Tegnap, csak egy pillanatra találkoztunk, de minden rendben volt. Ma nem tudtunk találkozni, mert közbe jöttek neki dolgok. Ezzel egy picit fel is bosszantott, ugyanis egyik pillanatról a másikra dobta be, hogy nem jó . Felhívtam, hogy találkoznunk kell, ideges voltam nagyon. Akkor úgy hallottam a hangján, hogy "megijedt" és teljes mértékben bocsánatot kért, hogy nem tudott eljönni ilyenek. Éreztem a megbánást rajta. Majd beszélgettünk neten, és nekem nagyon fura ahogy ír. Valahogy mindig megéreztem, ha gáz van vagy valami nem olyan mint 2 percel ezelőtt volt. Nem érzem az írásaiban azt a fajta átütést amit eddig.. Olyan snassz az egész, mintha valami lenne, csak próbálja takargatni. Eddig " Aludj jól, nagyon szeretlek, reggel írok, csók" stb -vel váltunk el. Most csak egy "Joéjt kicsim szeretlek!" -et írt.. Mióta felhívtam ilyen.. Szerintetek túl lihegem a dolgot? Nem kéne ennyit gondolkodnom azon, hogy valami van?
2012. márc. 10. 21:20
 1/7 Bence_00 ***** válasza:
Igen!
2012. márc. 10. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Ígyvan, túl liheged! :)
2012. márc. 10. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Leírta hogy "Jó éjt szeret" akkor mit akarsz még többet!!!???Szeret
2012. márc. 10. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
hát nem is én!
2012. márc. 10. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) megnyugtattatok!
2012. márc. 10. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát hallottam már, h a szerelem bonyolult dolog, de te még ezt is képes vagy túlbonyolítani! Ha azt írta h szeret, és nem ugyanazt amit a múltkor az csak egyet jelenthet: h változatos a csaj szókincse. Csak nyugi ;)
2012. márc. 10. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:

1. Kicsim!

2. Szeretlek!

Nem hiszem, hogy lenne valami baj..:)

2012. márc. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!