Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl fiatal vagyok a randizásho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl fiatal vagyok a randizáshoz? 12/F

Figyelt kérdés
Szerintem nem de sokak szerint még rá érek arra, hogy randizni hívjam a lányt aki tetszik

2012. márc. 10. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Dugd is meg:DD
2012. márc. 10. 19:29
 2/8 Szulfát ***** válasza:
Hát nem kell elsietni,mindennek megvan a maga ideje de ha komolyan gondolod akkor szerintem nem korai.De még bőven ráérsz.
 3/8 anonim ***** válasza:
Én kérem ennyi idősen már túl voltam az első randin...hozzáteszem lelkileg nem voltam érett rá, nem volt valami hosszú kapcsolatom az első, szóval, IGEN szerintem az átlag 12 éves túl fiatal ehhez még.
 4/8 anonim ***** válasza:
még csak nem is pelyhedzik minek neked csaj?
2012. márc. 10. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Tőlem randizhatsz...Csak nem nagyon szoktak elég komolyak, érettek lenni még ilyenkor az emberek.
2012. márc. 10. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Végül is együtt is mehettek a játszótérre.
2012. márc. 10. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Homokozó vödröt ne felejtsd otthon, no meg a kis lapátot:DD
2012. márc. 10. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is túl fiatal vagy.

De ez majd csak akkor esik le neked, ha még 10 év eltelik az életedből, hogy a 12 az még fiatal, nagyon. Most nagynak gondolod magad, meg idősnek, közben meg sehol semmi.

Nem bántás, szóval ne vedd magadra, csak az igazság.

2012. márc. 11. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!