Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 12 évesen fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 12 évesen fiatal vagyok egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igeeeeeeeen!!!
2012. febr. 28. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
nagyon
2012. febr. 28. 18:57
 3/12 anonim ***** válasza:
2012. febr. 28. 18:58
 4/12 A kérdező kommentje:
én 6. os vagyok..
2012. febr. 28. 18:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez nem rólam beszél..:D
2012. febr. 28. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi nektek a "kapcsolat". Nekem volt "kapcsolatom" 7.es koromban, de csak kézen fogva sétáltunk, meg sokat voltunk együtt, ilyesmik...
2012. febr. 28. 19:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát mi is kézen fogva sétálunk, de mér volt csók is. De ne gondoljatok arra, hogy a következő a szex lesz.. mert NEM. Egyáltalán nem vagyok olyan mint manapság azok akik 12-13-14 évesen elvesztik a szüzességüket.
2012. febr. 28. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Sétálgatni kézen fogva, csókolózni lehet, sztem a nagy többség ezeket kipróbálja ennyi idősen :) De tovább ne menjetek, a szex még simán ráér!

OFF: Amúgy nem is értem, h miért akarnak a mai fiatal lányok(12-16 évesek) szexelni. Nem attól fognak felnőni. Legjobb barátnőm 14 évesen vesztette el a szüzességét és nagyon rossz emléke maradt. Ő butus fejjel azért ment bele, mert szerelmes volt a fiúba és azt hitte ha lefekszik vele, akkor vele marad. Hát nem maradt vele. Ma is mindig emlegeti nekem, h mennyire bánja. Szexuális gondjai vannak, pszihológusnál is volt és egyértelműen az első szexuális élmény miatt gátlásos és mindig fáj neki a szex :(

2012. febr. 28. 19:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyetértek azzal, hogy hülyeség ilyen fiatalon szexelni.
2012. febr. 28. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem korai. Felesleges még szerintem, mert nem vagytok érettek ahhoz, hogy értsétek, hogy miről szól egy párkapcsolat. Bár a mai tinik vagy akár felnőttek nagy része szintén nem tudja szerintem, de ez csak az én véleményem.

Ilyen idős korban inkább barátokat szerezz, igaziakat, ha lehet.

Nem arról van szó, hogy te nem vagy érett, hanem hogy a legtöbben nem, ezért eleve esélytelen egy normális kapcsolat ilyen korban.

Ráérsz még ezzel bőven foglalkozni szerintem. 19/L

2012. febr. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!