Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a 2011-es népszámlálás adatai szerint a fiatal korosztályban kb 4 pasira jut 3 csaj?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 18:02
11/13 anonim válasza:
Oké, én is úgy tudom, hogy bizonyos életkorig a férfiak vannak többségben, viszont erről nem tudok megbízható statisztikai adatot kikeresni, csak így, összesítve a teljes lakosságra.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom honnan az információ, miszerint több férfi lenne mint nő, de minden statisztika amit én láttam ennek ellentmond. Ráadásul ide is linkeltek be népszámlálási dokumentumot, amely szintén azt mutatja, hogy több a nő mint a férfi, ráadásul a különbségben növekedést állapít meg egy 10 éves cikluson belül. Láttam korcsoportos eloszlást is, ott is a nők voltak többségben, a fiatal korosztályokban is. Úgyhogy aki azt állítja, hogy férfi van több, valami hivatalos adattal, infóval alátámaszthatná állítását.
13/13 anonim válasza:
Újjabb kifogás lúzereknek, hogy miért nincs en csaja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!