Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lányt keresek, aki belül is szép, nemcsak külsőre. Miért ilyen nehéz manapság jellemre is szép lányokat találni?

Figyelt kérdés

Nálam a külsővel szemben csak annyi igényem van, hogy azért ne legyen egy túlsúlyos az illető és arcra fogjon meg a lányban valami.

Így nagyon sok lány tetszik nekem, naponta látok jó párat, de sajnos az derül ki, hogy jellemre mégsem passzolunk, valami hiányzik belőlük.

Jó lenne már olyan lányt találni, aki jellemre, személyiségre is igazán szép nemcsak külsőre vonzó.

Nálam például fontos, hogy egy lány ne csak értelmes legyen, hanem legyen humorérzéke és hűséges, kedves legyen, akivel lehet összebújni, mert én fiúként inkább érzelmes típus vagyok, aki szívesen ölelgeti, puszilgatja a párját.

2012. márc. 9. 23:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igazad van, nem kell. De pofára esés ide vagy oda, neked erős hiányosságaid vannak kiismerés terén. :)
2012. ápr. 15. 13:01
 12/20 anonim ***** válasza:

hát én szeretem az érzelmes bújós fiúkat

és humoros is vagyok

te hány éves vagy?

2012. ápr. 20. 21:20
 13/20 anonim ***** válasza:

# 11/12

tisztelet a kivételnek - ha erre vártál

bár megkockáztatom azt is, hogy még te sem ismered a "saját fajtádat".

2012. ápr. 21. 16:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Én láttam már olyan lányt is, aki szép és kedves, mégis otthon folyton csak a vita megy. Az anyáé a ház, de a férj már utálja a nőt, és a gyerekek is az apa oldalán állnak.
2012. máj. 1. 09:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Én ilyen lánynak gondolom magamat.Nagyon sokáig ezt hátránynak láttam,mert mivel nem járok bulizni,és olyan társaságba ahol fiúk is vannak,ezért soha nem rajongtak körbe a fiúk.Elég otthonülős vagyok,nem szeretek eljárkálni:) Ami viszont nekem volt nehéz feladat,hogy találjak egy ugyan ilyen fiút.
2012. máj. 1. 09:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Na én is ilyen vagyok, önbizalmam = 0,000001
2012. máj. 1. 10:01
 17/20 anonim ***** válasza:

# 15/16

ezt nagyon nehéz elhinni, mert van 1 rakás ilyen fiú, ha csak itt körbenézel, tonnaszámra fognak jelentkezni, igaz lesz köztük selejteznivaló, de jó esélyei vannak egy lánynak

másrészt minden lány okosnak és szépnek képzeli magát, csak a valóság sokszor lemarad a képzelet mögött

2012. máj. 1. 19:23
 18/20 mogul ***** válasza:
Én lány vagyok és én is kérdezhetném azt h mért akar minden pasi minden lányt elkápráztatni? minden fiu azt akarja bizonyítani h ő már milyen nagyfiú ( vannak kivételek) én egy olyan fiura vágyom aki nem csúnya lehessen vele beszélni vicces és ugy ahogy de érzelmes.
2012. máj. 26. 17:17
 19/20 anonim ***** válasza:
ez nem igaz, főképp hogy a lányok a hanyag pasikhoz vonzódnak, és nem az elkápráztatókhoz. ebből is találsz bőven. másrészt meg a vicces pasik általában nem komolyak, ezért értelmesek sem lesznek. ha bohócra vágysz, akkor nem férfit kapsz, és fordítva. de szerintem hülyéskedni bárki tud
2012. máj. 27. 07:40
 20/20 anonim válasza:
hány éves vagy?
2013. aug. 20. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!