Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért álmodom annyit a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért álmodom annyit a volt barátommal?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy nem közömbös számomra és hogy én sem neki, de inkább most már csak mit barátként tudnám elképzelni. Van barátom és neki is barátnője.
2009. jún. 9. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Még mindig szereted, a tudatalattid ezt üzeni(gondolom, nem vagyok persze szakértő), csak még nem mered magadnak se bevallani.
2009. jún. 9. 23:05
 2/6 anonim válasza:
lehet hogy ezek valamilyen vagyalmok, mert mondtad is, nem kozombos neked az exed...
2009. jún. 9. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha csak álom, akkor nincs gond. Szerintem emiatt ne érezd magad kellemetlenül, néha én is álmodom érdekes dolgokat...

Erről egy J.K. Rowling-idézet jut eszembe: "Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk."

2009. jún. 9. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is szoktam...
2009. jún. 9. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:
szereted még valószínűleg.
2009. jún. 10. 01:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet azt mondani, hogy tudatalatti, de senki nem tehet arról, amit álmodik.

Ha szexuális álom, az azért nem gáz, mert lehet, hogy csak "szexuálisan nem közömbös", ilyen pedig előfordul akkor is, ha az ember jár valakivel.

2009. jún. 10. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!