Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Proxilla frez kérdése:
Folytatni, vagy hagyni abba? (sztori lent)
Figyelt kérdés
Szóval ez eléggé hosszú.... életem első szerelmével járok lassan 2 éve. nemrég kitaláltuk, hogy tartsunk szünetet, egy hónap után újra összejöttünk, most egy hete vagyunk együtt megint. a problémám az, h csak néha bújik hozzám igazán, az elmúlt fél évben pedig összesen négyszer csináltuk. beszélgetünk, meg minden, de nagyjából úgy érzem, h csak lelki szemetesládának vagyok. elképesztően prűd, nagyjából ha a szex szóba kerül, már rosszul érzi magát, sose mondja hogy szeret, csak h "én is".... én mindennek ellenére szeretem és vele akarok lenni. de ez így nem okés. szóval csajok, hozzátok szól inkább a kérdés: mikor van a legolyanabb hangulatotok, hogy kényes tmákat beszéljetek emg? tudom, h nincs olyan h kifejezetten ezt akarja vki, de gondolom van vmi időpont mégiscsk alkalmasabb....én 19f ő 17l
2009. jún. 9. 22:25
1/9 anonim válasza:
Tanulni meg írni sorrendben helyes! :D
2009. jún. 9. 22:27
2/9 anonim válasza:
am, kicsit para :S:S ez az én is tényleg nagyon lezser válasz.. tapasztaltam párszor de visszaszoktattam az én is SZERETLEK-re :D ráadásul sre rakta a hangsúlyt és vúhh... én isssss.. mintha közben másra figyelne :D többi pont meg hú.. mi 5 hónap alatt egyszer sem ;D de nekünk megvan rá az okunk :D viszont ha nálatok nincs semmi nagy változás akkor para.. elv manapságra a férfiak az érdektelenebbek a téren..
2009. jún. 9. 22:32
3/9 A kérdező kommentje:
hm, épp jelentősebb mennyiségű sör befolyása alatt ülök, csak most értem el a mélypontot, azért most írok, de köszi:)
2009. jún. 9. 22:34
4/9 anonim válasza:
Szia!
Mivel én nem ismerlek titeket, így nehezebb tanácsot adni, és nem tudom, hogy mi volt a baj, amiért szünetet kértetek...(ne írd le, ez rátok tartozik:)) Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem hamarosan szakítani fogtok! HA nincs a barátnődnek egy komoly baja, gondja, amit nem mondott el neked valamilyen okból kifolyólag, akkor lehet, hogy nem érzi azt a szerelmet, mint ezek előtt! Nem tudom, hogy neki mikor lenne megfelelő az idő a beszélgetésre, de ne halogasd, beszélj vele minél előbb! Sok sikert kívánok, remélem minden helyre jön! ;) :)
20/L
2009. jún. 9. 22:41
5/9 anonim válasza:
Ki tudja?lehet frigid vagy talán depis.Épp eszű magyarázatot nem tudok rá adni,én is 17L vagyok,de.....a sexből sosem elég,meg persze a szeretetből:D
2009. jún. 9. 22:41
6/9 anonim válasza:
sem*
2009. jún. 9. 22:47
7/9 anonim válasza:
Nos... én ezek után nem azt nézném, hogy a lánynak mi a legjobb időpont (én is lány vagyok, 18). Mivel ez egy probléma köztetek, téged bánt. Légy egy kicsit önző és gondolj magadra. Mindenképp tisztáznotok kell a helyzetet, mert ha nem, az csak neked lesz rossz. Így ne foglalkozz az időponttal, hanem mondd meg neki kerek-perec, hogy beszélnetek kell kettőtökről. Légy őszinte, mondd el mi bánt téged s kérdezd meg tőle, hogy ő hogy gondolja tovább. Szeret-e még, akarja-e ezt a kapcsolatot. Ezek fontos dolgok. De ha nem változik semmi, muszáj lépned, mert akkor ez a lány nem hiszem hogy túlságosan szeretne.
2009. jún. 9. 22:50
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem biztos az, hogy nem szeret, lehet, hogy csak tényleg frigid...
Meg kéne kérdezned tőle, hogy miért ilyen, és ha nem tud mit mondani, nem érdemes tovább folytatni. Ha szeret is, de nem képes kimutatni, azzal te se mész sokra. Mondd meg neki, hogy szerinted így nincs értelme, és ha szeret ettől talán megijed és változtat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!