Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen hisztis?
Akaratlanul megbántottam a páromat, nem vettem észre. Szólt, hogy rosszulesett neki, én meg bocsánatot kértem. Erre még duzzog egy sort, még most sem képes normálisan kommunikálni velem.
Most komolyan, ez normális dolog? Engem ha megbánt valaki és utána bocsánatot kér, akkor nem maradok megsértve, mert tudom, hogy nem volt szándékos.
Ennek mi értelme van?
kedves 4.
azzal egyetértek, hogy bizony sokat pletykálunk és hisztizünk, de az én seggemet nem nyalták ki, most sem nyalják ki.
De ez tényleg katasztrofális :D Még ha valami nagyon mélyen érintő dolgot mondtam volna, talán megérteném. De azért annyira nem gázoltam a lelkivilágába.
1x-2x? Szerintem én lennék a legboldogabb nő, ha csak ennyiszer fordult volna elő :)
Inkább azt mondd, hogy mit mondtál neki és hogyan?
Előtte minden jó volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!