Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg?

Figyelt kérdés

- 23F vagyok negyed éves egyetemista , négy éve teszik az egyik élfolyamtársnőm szerettem volna próbálkozni de megtudtam, hogy már évek óta van barátja így úgy döntöttem, hogy majd később mikor már jobban ismerjük egymást és talán akkora szabad lesz

- Én mivel alapból visszahúzódottabb természetű vagyok főként mert sokat piszkáltak régen a suliban így nehezebben ment a barátkozás s így az évfolyam társakkal is ritkábban mentem el valahova ,de nem csak a barátkozás ment szarul ezért barátnőm sem volt még...

- A lány egy teljesen átlagos nem plaza cica , okos , kedves lány asszem 22 éves , mindketten műszakosok vagyunk ( Automatizálás és alkalmazott infó )

- Azon kívül , hogy van barátja aki a szülővárosában lakik ( egyikünknek sem ez a város a szülővárosa ) van még egy kis gubanc , a nyáron nem válaszol sok ideig nekem facebookon ezert reszt vettem egy kérdez felek játékon ami kiírta a válaszaimat a falára ( pl. Hogy szép lány e ? Ha megcsókolna visszacsókolnám-e ? stb. )

Én csak azért posztoltam , hogy hátha így válaszol és megkérdi miért írok ilyeneket a falára ... most már tudom , hogy hatalmas barom vagyok mert ezek után letiltott és azt mondta , hogy nem is fog visszarakni ezért. Élőben nem mertem előkezdeni , hogy megbeszéljük csak attól félek , hogy el kezd kerülni élőben is.

- Az egyetemen , vagy untan vagy órák közt mikor nagyobb szünet van ha elmegyünk valahova(kávézó / korcsma ) teljesen úgy bánik velem mint a többi sráccal nem diszkriminál és egyikünk sem beszél a fecbookon történtekről.

Nemsokára vége a negyed évnek kevés esély van rá hogy találkozunk ég a jövőben ha csak nem jön össze a dolog vagy ha nem megy más egyetemre a mesteri fokozathoz , mert egyszer említette , hogy lehetséges , hogy a mesterit egy honához közelebbi egyetemen végzi.

Mivel ilyen kevés időnk van nekem minden perce hatalmas kincsnek tűnik mikor a közelében lehetek, például ma is két kurzus között volt 2,5 óránk ezért elmentünk társasozni az egyik közeli kávézóba. Egy egy ilyen alaklom maga a mennyország számomra. Titkon azon járt az agyam , hogy de szép és jó volna otthon kettesben dominózgatni, forrócsoki mellet :) . Úgy érzem , hogy ő lenne a tökéletes tár számomra , természetesen , nem csak dominózni , de azt akartam mondani az előbb , hogy nem csak szexuális vonzalmat érzek és nem csak az jut az eszembe róla.

A másik probléma ott van , hogy eddig mindig többen más évfolyam társakkal ketten még nem és nem tudom , hogyan közeledjek felé, gondoltam arra is , hogy holnap veszek neki egy szál rózsát első lepésként , de holnap és pénteken nincs órám.

Szerepném meghódítani , de nem tudom , hogy az elmúlt évek sikertelenségei sikertelenségei miatt nem valami jó az önbizalmam próbálok fejlődni de nem könnyű, az átlagom is csapnivaló a sikertelenségből fakadó depressziós hangulatból és a szorongásokból , siránkozásokból adódóan,

ebben közrejátszott a szűkös anyagi háttér is (volt sokszor , hogy utolsó pillanatig nem tudtam miből veszek kaját a másik héten, meg hasonlók de végül mikorra kellet mindig bejött valahonnan még egy hétre való csak az idegrendszerem viselte meg és néhány szál hajamat :P ) szóval nem volt kőnyű de még itt vagyok és harcolok az álmaimért terveim szerint a PHD ig meg sem állok(de közben már dolgoznék akkor már). Csernus Imre szerint biztosan annyit mondana rám , hogy egy P.P vagyok amiben asszem igaza is lenne de ez az amiből szeretnék kilépni , kár , hogy későn vettem eszre , hogy mennyire rossz irányba csúsztam , és úgy érezem jó úton haladok, de szükségem lenne néhány tanácsra , mert nagyon kedvelem azt a lányt és nem szeretném elijeszteni magamtól azzal , hogy túl rámenős vagyok vagy túl direkt és szerelmet vallok.

Szeretném szép fokozatosan meghódítani a lányt úgy , a végzős bálon már a barátnőm legyen vagy a bálon jöjjön rá , hogy mennyire kellek neki és nem akar elveszíteni.

Kérlek , segítsetek , tanácsokkal ötletekkel akiknek több tapasztalata van ebben.

Küszömön szépen mindenkinek , kinek volt türelme végig olvasni és köszönöm előre a válaszokat is .

2012. márc. 7. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
hűha, szép kis regény!
2012. márc. 7. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ezt nincs kedvem végigolvasni.
2012. márc. 7. 20:14
 3/7 A kérdező kommentje:
az úgy érzem jó úton haladok kicsit félre érthetőnek tűnik így újra olvasva ... arra értem , jó úton haladok , hogy megváltozzam
2012. márc. 7. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Volt türelmem elolvasni, ha tudok, akkor tanácsot is adok szivesen bármiben , de a kérdésedet abszolut halott ügynek látom, mégha rossz is ezt hallanod.

Akármerröl is közelitem a kérdést, semmi de semmi jelét nem adta az évfolyamtársnöd, hogy bármit is szeretnw töled, vagy hogy számitásba vesz férfiként, vagy szerelmes lenne beléd.

Van barátja , és ahogy mondtad teljesen ugy bánik veled mint a többi sráccal. Barátságos, kedves, de semmi több a többit te gondolod bele.

35/F

2012. márc. 7. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól értem, egy stabil kapcsolatban élő lány után sóvárogsz 4 éve? Elérted, hogy letiltson facebookon? És még mindig komolyan gondolod, hogy van nála esélyed?

Meg ne haragudj, de Te vagy a lúzer BME-s kocka archetípusa. Szerintem a legjobb esélyed a sikeres csajozásra, ha kibekkeled a diplomáig hátralévő időt, szerzel valami jól fizető állást (lehetőleg külföldön), és a szakmai sikereidből meg a pénzedből építesz magadnak önbizalmat, egzisztenciát, mindazokat a dolgokat, amik nélkül szemlátomást esélyed sincs.

Azt hiszem, a fentiekből következik, hogy ezt a csajt sürgősen el kell felejtened, mert a legtöbb, amit elérhetsz nála, hogy a barátja megver, amiért zaklatod.

2012. márc. 7. 20:22
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi 35f

- hát van , hogy néha úgy gondolom , jobban kedvelnek, mivel még nem volt barátnőm egyre jobban próbálom észrevenni a jeleket

- igaz a lény semmi jelét nem adta annak , hogy akarna valamit tőlem , én kedveltem még s szerettem bele, mert olyan a szemelyisége / a kisugárzása / életfelfogása ami nekem nagyon bejön

2012. márc. 7. 20:26
 7/7 Scarlett Butler válasza:
anyukámat egy ismeretlen pasi úgy hódította meg, hogy mindig az autójára tett egy szál vörös rózsát.. (nem is ismerték egymást) mondjuk elég nagy nőcsábász volt. de egy kis ismeretlen romantika mindig jó. majd meglátod, hogyan reagál... ha jól, akkor érdemes folytatnod, később bevallanod. Ha nem, és a barátjával van inkább és nem törődik mással, akkor hagyd a fenébe, több milliárd más lány szaladgál a földön. Egyet találni fogsz, aki hozzád való :)
2012. márc. 7. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!