Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsi, hogy én is erről rinyálok, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. A barátom se szülinapra, se névnapra, se valentinnapra (de az mind1) se nőnapra nem ad semmit. Karácsonyra kaptam egy karkötőt, amit az anyjával vetetett meg. :S Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Szerintetek úgy gondolja, h nem fontos? Vagy mi lehet a baj? Mert egyébként jól megvagyunk, másfél éve vagyunk együtt. A névnapomat úgy ahogy volt elfelejtette, ma kérdezte, h mikor is lesz? áprilisban? ..mondtam, h nem, januárban volt.. -.-''' na de ez már nem lényeges csak ide kiírom a bajomat, legalább levezetem.. :D bocs hogyha ezt kell olvasgatnod..
2012. márc. 7. 18:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Azért mondjuk szerintem nem elég állandóan csak mondogatni, hogy így szeretlek meg úgy. Igen, jó érzés, hogy szeret, de szerintem nem ártana azért megdobni egy lányt néha valami kis aprósággal. Egy lánynak rohadt könnyen lehet örömet okozni, figyelmességnek veszi és nőnek érzi magát attól, ha kap egy kis csokit egy találkozó alkalmával. Egy ilyen csoki nem pusztán édesség lenne, hanem valami árulkodó jel arról, hogy a fiú még mindig úgy odavan érte (már ha...), mint az elején, és szeretne neki örömet okozni, főleg, ha egy csokival ez megvalósítható. Ha pasi lennék, hébe-hóba azért megdobnám a barátnőmet valami ilyesmivel. Lányként eleinte próbálkoztam, aztán viszonzás híján már hamarabb kimegy a szándék a fejemből.

2012. márc. 8. 13:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért száll be valaki anyagilag a munkahelyén dolgozó kolléganőknek gyűjtött virágpénzbe, otthonra feleségnek meg semmi....
2012. márc. 8. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!