Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerőseitek között mennyi pasinak nem volt soha csaja?
Műszaki suliba jártam, tehát kb. 30 srác volt az osztályban. Max. 3-4-nek volt barátnője. Abból is 1-2 biztosan csak hazudta.
Most is van barátnőmentes (19) ismerősöm. Egyik haverom meg 36 évesen szűz.
ha 08.01 nek igaza van, akkor azok a pasik, akik jóképűek mind hímringyók?
ezért nincs párom lány létemre mert két típus van:
1. a jóképű, nős/vagy párkapcsolatban van
2. ronda/buta/nagyon alacsony/pesszimista azok nyomulnának, de egyszerűen taszítanak...
Hát, ilyen az élet...
Egyedül maradok.
#9-es vagyok, azt hozzá tenném, hogy az illető nem néz ki rosszul, sőt. Az a gond, hogy nincs önbizalma.
Utolsó előttinek pedig üzenem, hogy biztos megleli majd a párját, én se járnék nálam alacsonyabb, vagy velem egymagasságú, ronda és buta pasival.
26N
A legjobb barátom 26 éves, nincs semmi baj vele, tök aranyos, csak inkább fiú társaságban jár, és azoknak meg mind van barátnőjük, szal már nem járnak csajozni..úgyhogy tudtom szerint nem nagyon csajozik.
A jelenlegi barátomnak én voltam az első, amikor 19-ek voltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!