Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy nagyon jó, sportos pasinak így növelnie az önbizalmát?
Nem értem egyik ismerősömet. Nagyon jó pasi, rendszeresen kondizni jár, minden nő oda van érte. Van egy gyönyörű barátnője és ugy vettem észre semmi önbizalma.
Nem értem miért. Ha valaki ennyit foglalkozik a testével az hogy nem érzi, hogy jó pasi?
Azt mondta szereti a barátnőjét, soha nem csalná meg de állandóan facebookon van, mert ott elég elismerést kap. Azt mondta barátnőjétől nem kap dicséreteket inkább csak letolást. (Elmeséltek alapján, jogosan)
Facebookra van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát?
Több időt tölt facebook elött, mint barátnőjével.
Mit gondoltok erről? Eddig azt gondoltam az ilyen pasikban túlteng az önbizalom, és valójában lájkokra van szüksége ehhez???
A külső nem minden. Belül attól még lehet éretlen, akár 27 évesen is.
Arról nem is beszélve, h ha facebook-on "éli" az életét, akkor alapból nem lesz annyira nyitott a való életben.
Nemcsak a facebook miatt kap letolást, hanem azért is mert elhanyagolja a csajt, semmi közös program, nem viszi sehova. nagyon önző a csávó és nagyon hangulatember is. Ha olyan kedve van, hozzá se lehet szólni elmerül a depiben. És ilyenkor barátnőjét is leszarja. Nem értem a csaj, hogy bírja vele.
De ez egy más kérdés.
Én is tudom, hogy nincs olyan, hogy minden csaj oda van érte. De ha megkérdeznék 10 csajt abból 9 azt mondaná, hogy álompasi..micsoda izmok, micsoda test. stb.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!