Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy nagyon jó, sportos pasinak így növelnie az önbizalmát?
Nem értem egyik ismerősömet. Nagyon jó pasi, rendszeresen kondizni jár, minden nő oda van érte. Van egy gyönyörű barátnője és ugy vettem észre semmi önbizalma.
Nem értem miért. Ha valaki ennyit foglalkozik a testével az hogy nem érzi, hogy jó pasi?
Azt mondta szereti a barátnőjét, soha nem csalná meg de állandóan facebookon van, mert ott elég elismerést kap. Azt mondta barátnőjétől nem kap dicséreteket inkább csak letolást. (Elmeséltek alapján, jogosan)
Facebookra van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát?
Több időt tölt facebook elött, mint barátnőjével.
Mit gondoltok erről? Eddig azt gondoltam az ilyen pasikban túlteng az önbizalom, és valójában lájkokra van szüksége ehhez???
Én is pont ilyen vagyok mint ez a pasi :)
Eléggé visszahúzódó, zárkózott vagyok, amit furcsállnak a csajok.
És szerintem a lányok akkor sem fejezik ki annyira a tetszésüket általában ha tetszik nekik egy pasi, mert akkor sebezhetőbbnek érzik magukat szerintem :)
Pedig sok pasi ugyanúgy igényli az ilyet, és rossz érzés, hogy egy teljesen átlagos vagy annál csúnyácskább csaj is dicséretet kap a külseje miatt, mint egy jó pasi. De persze vannak olyan pasik is, akik alapból nagyra vannak magukkal, akiket nem érdekel a csajok véleménye, vagy akárki másé :D
20/F
lehet hogy a nemiszervvével vannak gondok....
(ettől még kívülről lehet tökéletes, ha gatyában nem...)
"Hiába 276, hiába sportos és jóképű, látszik, hogy egy szerencsétlen. Gondolom az anyja nevelte."
Az önbizalomhiányt lehet orvosolni.A beképzeltséget, önteltséget amibe szenved sok trollkodó paraszt errefele, azt már nehezebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!