Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőnappal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Közeleg a nőnap és az utóbbi napokban (4-5 napja) elkezdtem udvarolni egy lánynak (ő 16/L, én 17/F). A nőnap mindjárt itt van. Csütörtökön szerintetek illene küldeni neki esetleg facebook -on, vagy SMS által valamilyen verset, esetleg még virágot is adni neki személyesen...? Vagy egyántalán van értelme nőnap alkalmából "felköszönteni" egy lányt aki 16 éves? Elvégre nőnek még nem nevezhető, csak ezért kérdezem...köszönöm a válaszokat / véleményeket.2012. márc. 6. 22:31
1/3 anonim válasza:
van értelme, szerintem értékelni fogja. ha meg nem értékeli, akkor neked volt igazad, nem nő
2/3 anonim válasza:
De akkor is jól fog esni neki :) Hajrá! :D
3/3 anonim válasza:
Ha x év múlva lesz egy lányod, őt sem fogod felköszönteni, amíg nem lesz 18? Ne nevettess...
A Nőnap a nők-lányok-asszonyok napja. Tök mindegy, hogy hány éves.
Biztos értékelni fogja, főleg, ha normális stílusú lány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!