Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon nagy baj egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem olyan régóta vagyunk együtt, de sajnos nagyon keveset találkozunk. Hetente egyszer. Max 2. Ez magában nem zavarna ennyire csak a srác nem hív fel meg nem ír üzenetet. Én sem teszem, de azért rosszul esik. Azt mondja, hogy ő ilyen, mert nem szeret máshogy beszélni mint élőben. Se faszbukon, se máshol. Csak ez olyan...olyan fura. Hogy egész héten semmi kontakt majd csütörtökön vagy pénteken beszélünk telón vagy valahol, majd találkozunk és ennyi.2012. márc. 4. 15:03
1/4 anonim válasza:
Én is csak személyesen szeretek beszélni. De ettől még lehet nagy baj.
2/4 anonim válasza:
én sem tudtam túl sokat találkozni a barátommal, max heti 1-2x. de mi minden nap ebszéltünk telefonon, és általába ő keresett előbb. mi is jobb szerettünk élőbe beszélni meg minden, de volt hogy ezt nem tudtuk megoldani.
szerintem lehet hogy baj van, de nem lehet ennyiből megmondani..
3/4 anonim válasza:
Én is olyan vagyok, hogy leginkább személyesen szeretek kommunikálni.. De ha nincs más mód, akkor persze face, skype is megteszi.
4/4 anonim válasza:
Azért néha megkérezhetné hogy mi van veled...
Am meg a távolság a szerelemnek olyan mint szél a tűznek kis lángot eloltja nagyot fellobbantja gondolj erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!