Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ennyi találkozás?
Így nem egy nagy kapcsolat a kapcsolat.. szart se tudtok csinálni, még beszélgetésre se elég ennyi idő...
Szóval sok-e? Höh..
Kevés. Szerintem akik szeretik egymást, napközben tanulnak, dolgoznak örülnek ha a nap végén együtt lehetnek a párjukkal. Minden nap se lenne sok csak annál meg arra kell vigyázni, hogy ne váljon megszokottá a dolog. Heti 2 tali alap lenne egy kapcsolatban, aki kedvéért heti egyet bevállalnék az ritka különleges egy fickó lehet...
20/N
Nem sok. De kinek mire van igénye? Ez amúgy is elszántság kérdése.
Én egyetemre járok, szóval délelőtt vagyok bent, és amúgy is iszonyú sokat kell tanulni. Barátom pedig délután és/vagy késő estig dolgozik, esetleg hétvégente.
Tehát elméletben a szabadidőnk pont nem esik egybe, mi mégis megoldjuk, hogy heti 3-4 nap lássuk egymást, ha mást nem, akkor együtt alszunk valamikor a héten. Sokszor van, hogy náluk vagyok, én tanulok, ő addig elvan, pár órát foglalkozunk egymással, aztán tanulok, ő addig békén hagy, vagy mondjuk ő elmegy dolgozni, addig én vagyok el, majd hazajön és egymással foglalkozunk...
Szerintem mindent meg lehet oldani, amit nagyon akarsz.
És persze mindkettőnk jár amúgy sportolni is, barátozni... :) Van amikor kevesebb idő jut egymásra, de azért ez nem állandó.
A barátnőd szerintem annyira nem élvezte a veled töltött időt, különben biztosan többet akart volna veled lenni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!