Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok! Mennyit találkoztok? Ez sok?
Mi együtt töltjük a hétvégét egészen péntek estétől vagy vasárnap estig vagy akár hétfő reggelig is. Ezen kívül találkozunk kedden és szerdán 1-2 órára órák után. Mindketten egyetemre járunk többnyire késő délutánig és 3 éve vagyunk együtt.
Van mikor megkér rá, hogy ha lehet akkor pihenne szombaton és akkor csak szombat estéről vagyok ott. néha úgy érzem sok ez neki. Nekem nem mert elég ragaszkodó vagyok, sokak szerint rátelepszek. Szerintetek?
19L23F
Szerintem egyáltalán nem sok. Míg nem éltünk együtt (én koleszos voltam), mi akkor is minden nap találkoztunk, egy-két órára, vagy többre (ha lehetett, egész napra), attól függően, hogy hogyan értünk rá. Minden második-harmadik este ott is aludtam, sokszor két-három éjszakát is. Péntek délutántól pedig hétfő reggelig mindig együtt voltunk.
De ez egyénfüggő, hogy kinek mi számít soknak.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!