Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vegyek a barátomnak valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek a barátomnak valamit azért mert fél évesek vagyunk vagy ne? Ha igen akkor mit?

Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem erre semmit, nem olyan jeles dolog. Majd ha egy évesek lesztek, arra is valami saját készítésűt. :)

Egyébként nem azért szokták megajándékozni egymást az emberek, mert mások is úgy csinálják, hanem mert jólesik adni, és kapni egyaránt. Mi saját kezűleg készített ajándékokkal szoktuk egymást meglepni jeles ünnepeken, nekem rosszul esne, ha egy levelet sem írna nekem, vagy esetleg nem barkácsolna valamit.

2009. jún. 10. 16:35
 12/12 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

nem mert más úgy csinálja de mégis hozzád tartozik nem ??

böszme"

Remélem a böszme az aláírásod :)) Ha nem, akkor jót röhögtem :)

Akkor nem tartozik hozzám, ha nem veszek neki semmit? Érdekes felfogás, felettébb érdekes...

2009. jún. 10. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!