Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tisztességes, amit csinálok?
igen, de amíg tartalékokként gondolsz rájuk...
magadat csapod be, ha azt hiszed, ez nem rossz. és igenis hitegeted őket. nincs olyan pasi, akit ne lehetne lekoptatni. ha világosan, egyértelműen megmondod nekik, h figy, párom van, akit szeretek. tudom, hogy tetszem neked, ezért nem hinném, hogy célszerű lenne tovább folytatni az ismerkedést - akkor érteni fognak a szóból. ennyire egyszerű. mentegetheted magad, de ebből jó biztosan nem sülhet ki. vagy abbahagyod, vagy nagyon csúnyán meg fogsz égni.
az egy dolog h tudják h van kedvesed, de még is adsz nekik esélyt egyértelműen! és bárhogy is gondolod ez a pasiknak esély!
aztán akár hogy is van, amit egyik válaszoló is írt!! Ha nem panaszkodhatsz vagy írhatsz beszélhetsz A-val, akkor sebaj van B is!
Én azt mondom legyen 1!! De azaz 1 az valamennyire fontos is legyen!
nem mondom, hogy hülyeség, amit írsz, mert nem az.
és azt sem írom, hogy nem lehetnek barátaid az ellenkező nemből.
de ez nem ilyen egyszerű. te is tudod, hogy miként tekintesz rájuk. és ennyi a lényeg. most mire vársz választ? leírtuk a véleményünket, amik alól ha akarsz, ki tudsz bújni. de amit írtam, igaz. nagyot fogsz koppanni, ha ezt folytatod. és ez nem feltételezés, hanem tény. innentől rád van bízva, mit csinálsz, végül is szabad ember vagy...
nem feltétlenül!
ugyan is nagyon sok nőnek van párja..és aki több pasival is ismerkedik és azok a pasik tudják is h van neki párja, az olyan hogy "a párja tulajdonképen nem is annyira érdekes neki" és ha hajtanak és bizonyítanak akkor lehet h el tudnak szakítani a párodtól...és beléjük szeretsz...
ez általános dolog, hogy a nőknek van pasijuk de ha a pasiba beleszeret az a nő akkor őt válassza...ergo ez azt jelenti h a kapcsolata sántít!
És DRÁGA akárhogy is van , aki pasikkal ismerkedik sőt, nam csak haverilag (és a tied nem az) akkor ott nagyon sok hiányosság van a kapcsolatodban!
Én nem tudlak elítélni emiatt. Ha a fiúk tudják hogy van barátod és ennek ellenére tepernek az már az ő bajuk. Szerintem a lányok többsége szereti érezni hogy érdeklik őt a fiúk, annak ellenére hogy akár barátja van... :)
Amíg nem mész mélyebb beszélgetésekbe a többiekkel, hanem tényleg csak barátilag kezeled őket nem csinálnék belőle ügyet.
Hát, "két szék között a pad alá" lehet a vége a dolognak.
Nem ítéllek el, de azt mondom, ne legyél telhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!