Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem azt, hogy bármit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy bármit is csinálok az kevés, hogy átadjam neki azt amit valójában érzek?

Figyelt kérdés

Nemrégen ismerkedtem meg egy lánnyal úgy 1 hónapja kb.

Nagyon jól elvagyunk , és nagyon megszerettem ezalatt a rövid idő alatt, de hiába ölelem át hiába csókolom meg nem érzem azt hogy ezzel ki tudnám fejezni teljesen azt amit érzek iránta.

2012. febr. 29. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
apró figyelmességeken múlik az egész. beszélgess hasonló gondolkodású lányokkal esetleg, akiket ismersz, hogy mi az ami nekik jól esne. nem kell nagy dolog.:)
2012. febr. 29. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem rosszul írtam le. Nem az a baj, hogy ő nem érzi, hanem az hogy én érzem úgy hogy nem tudom magamból kiadni felé ezeket az érzéseket rendesen.
2012. febr. 29. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezeket az érzéseket lehetetlen, tökéletesen megfogalmazni és kifejezni!

Először kezd el leírni, kötetlen formában azt amit érzel iránta!

Utána, már könnyebben fog menni az egész, úgy fogod érezni, hogy minden megváltozott!

2012. febr. 29. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:

értem, de ha ő boldog és tudod, hogy ez miattad van, akkor te is az leszel, mert tettél érte valamit, ami egyértelműen a szeretet jele.

első voltam

2012. febr. 29. 21:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Első, remélem igazad lesz

2012. febr. 29. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!