Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megállapítani, h egy srácnak valójában arany szíve van?
előző
Kicsit eltértem a témától. x)
ma 12:34
Na ez a 20 éves fiú nagyon szépen leírta.Viszont egyet ne felejtsél,a nőket a lelkük felől kell megközelíteni,és azért nem árt néha egy virágot vinni nekik.A nők szeretik ha néha elhalmozzák őket,nem kell túlzásba esni de kell nekik,nehogy azt gondolják hogy csak a szex miatt kell neked.
Én abból szoktam megállapitani,hogy viselkedik a védtelekkel pl. az állatokkal.Aki nem szereti őket,az nálam megbukott.Az én barátom is néha játsza a fejét,meg h ő a kemény férfi,mégis pl. amikor a kismacskáknak begyulladt a szeme,éjszaka csinálta a kammilásteát,és hajnali 2kor nagy gonddal,gyengédséggel ápolta a cicákat,közbe majd leragadt a szeme.Meg a kevés pénzéből vitte volna rögtön állatorvoshoz.
Az ilyenekből sokat le lehet szürni =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!