Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket is zavar az, ha pl buszon, metrón, stb mentek a pasitokkal, aztán leszálltok, és baktériumos, dzsuvás kezével elkezdi simogatni az arcotokat?
Jó, alapból ez egy kedves gesztus, h simogatja az arcod, stb, de amikor a buszon, meg mindenhol összefogdos az ember mindent, akkor ez r*hadtul kiábrándító tud lenni.
Igazából most találkoztam először ezzel a sráccal, de ez engem baromira zavart, de ugye nem akartam megbántani, szóval nem mondtam neki semmit, de alapból eléggé pattanásokra hajlamos arcom van, és nem szeretem, ha még jobban szaporodnak a baktériumok az arcomon.
Ez egy első randi volt amúgy, és nem tudom, számomra ez annyira visszataszító volt, hogy nem hiszem, hogy összejönnék vele.
Mi a véleményetek erről?
nekem is eszembe jut ez, zavar, de csak egy pillanatig, utána eszembe jut, hogy épp elég bacival találkozok naponta, nem ez fog megölni
22/L
a pattanásaid nem a baciktól vannak, hanem nagy valószinüséggel hormonzavartól, különben szinte mindenkinek pattanásos lenne a feje. vegyél kézfertőtlenitőt és használjátok ha ennyire zavar, de különben nem nagyon tudok erről igy véleményt mondani. látni kellett volna mennyire nyugodtan fogdosott össze mindent a metrón, meg mennyire sokat simogatta az arcod utána, vannak ezekben fokozatok.
de ha már az első randin elundoritott a csaávó akkor valószinü ugysem illetek össze :D
hát ha ennyire frászt kapsz a dologtól, akkor kapj elő egy nedves törlőkendőt, ha már nem látja, és töröld meg vele az arcodat.
Egyébként ettől nem leszel pattanásos, a városi levegő is árt annyira, mint a bacis kéz. Megértelek egyébként, nekem fóbiám, ha valaki az arcomhoz ér, párszor voltam kozmetikusnál, kínszenvedés volt, meg a fodrász is, mikor a fejbőrömhöz ér. Nem szeretem.
Én emiatt használok alapozót, hogy védjem a bőrömet, van a Clinique-nek pattanás elleni alapozója!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!