Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb pár alvós/ágyban döglődős képet tesz fel kettőjükről és egymásról a facebook-ra, telefonra, háttérképnek?
9. Szerinted telóval úgy lett lefotózva meztelenül, hogy nem látta, hogy fotózom? :D Nem érdekli, nyilván, ha zavarná leszedném, de nem izgatja. :D Idézem: "Ha téged ez tesz boldoggá... :D"
Amúgy sem nekem gáz, mert elviekben csak én látom a telómat, aki illetéktelenül hozzányúl, az meg lepődjön csak meg. :D
Jó de továbbra sem értem felháborodásod. Kérdeztem tőle, hogy gond-e, ha kiteszem? Mondta, hogy nem. Láttam, rajta, hogy tényleg nem zavarja.
Ha olyan srác lenne, akit ez annyira irritál vagy zavar, valszeg nem csinálnék róla ilyen képet. De ennyi.
Nem vagyok felháborodva. Sajnálom, ha így jött le. Egyszerűen csak kifejtettem erről a véleményem, illetve hogy hogyan érezném magam, ha ez történne velem. Engem nem izgat, hogy más ezt hogy csinálja, vagy 'begyöpösödottnek' tart-e emiatt.
Ennyi. Ezt szerintem nem olyan bonyolult dolog megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!