Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb pár alvós/ágyban döglődős képet tesz fel kettőjükről és egymásról a facebook-ra, telefonra, háttérképnek?
Valóban. Én ezért tettem ki háttérképnek mobilra ahogy barátom egy száll f.szban pózol. :D Imádom a testét, és az a kép aztán tényleg előnyös! :D
Plusz imádom látni az emberek arcát, amikor szó nélkül meg akarnak nézni valamit a telómon és így szembesülnek vele és ijedten visszateszik oda ahol volt.:D
20L
2-es, hát nemtudom. Ez is valamilyen szinten pózolás, hogy jajj mi mennyire szeretjük egymást és, hogy jajj, az ágyban vagyunk, tehát nesze nektek, biza szexeltünk.
4-es na látod, erről beszélek, van stílusod!!! :D Legalább nem a döglődő fejét látták a pasidnak. :D
00:15
Te aztán nem semmi csaj vagy. :D
Mondjuk ehhez kell egy szép méretekkel rendelkező pasi is, mert kicsi fütyivel ugyanez csak nevetést keltene. :D
Én is fent vagyok facebookon, de még soha nem találkoztam ilyen képpel.
Másrészt pedig jézusom... Persze, ha titeket raknának ki meztelenül háttérképnek, akkor elkezdenétek hisztizni, hogy ''jájj azonnal szedd le, mi van ha valaki meglátja?!''... Legalábbis a többsége biztos.
Na de mindegy.
Kedves kérdező! Miért fáj ez neked. Nem mind1 h ott fotózkodnak (jelzem nekünk 1 kép sem szex után készült) v parkban, városban, buliban... stb
Ki meg azért teszik mert úgy esik jól. Hidd el amit te látsz az a képek töredéke. Mivel h emléknek készülnek csak mivel jól esik, ki is raknak 1-2 jobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!