Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21 éves lány vagyok, van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány vagyok, van egy idősebb férfi akinek tetszem és ő is nekem. Mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Az egyik probléma, ha lehet ezt problémának nevezni, a korkülönbség, ő 35 éves. A másik probléma, hogy családja is van,9 éves a kisfia, a feleségét már nem szereti, már volt rá alkalom, hogy megcsalta. Nagyon sokszor próbálkozott már nálam, de eddig visszautasítottam, mert házas ember, de mostmár mégis engednék a csábításnak, úgy érzem, hogy kezdek beleszeretni. Mit tegyek?! Várok minden választ, akár jó, akár rossz, az építő kritika is kritika : )
2012. márc. 5. 23:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
igen beletelhet 1-2 év, mire kilábalok, ha ki kell lábalnom, de akik belementek ilyesmibe, azok gyönyörű tapasztalatokkal rendelkeznek, na meg élményekkel :)
2012. márc. 6. 00:45
 12/20 anonim ***** válasza:
A gyönyörű tapasztalataidat majd mesélheted a barátnőidnek."Jaj olyan jó volt, hogy végül miattam hagyta el a feleségét, huh nem is gondoltam volna, hogy egy 35 éves házas ember ilyen jó az ágyba!Bezzeg a mai 20-25éves kisfiúk olyan kis fitymán szexelnek...Hm igen nagyon megérte!Ezt még az unokáimnak is emlegetni fogom!"
2012. márc. 6. 01:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha a felesegevel ilyen "huseges", mibol gondolod, hogy veled maskeppen fog banni? Kutyabol nem lesz szalonna. Ha ferjkent/apakent ennyit jelent neki a "kapcsolatban lenni", akkor mi fogja visszatartani, hogy mikor te 'csak' a baratnoje leszel, nem fog egy nalad esetleg meg fiatalabb/vekonyabb/ramenosebb lannyal megcsalni teged?
2012. márc. 6. 01:42
 14/20 anonim ***** válasza:

Gondolom a feleségének is az egyetlen gyermeke, tehát valaki egyedül fogja hagyni.

Én sem mondtam az exfeleségemnek, hogy szeretem. Mert egyre elviselhetetlenebb lett. Nem az volt a baj, hogy nem mondtam, hanem az, hogy nem volt miért mondanom.

Ha kihűl a házasság és nem menthető, akkor el kell válni. Gondolom a pasikád azért időnként megdugja az asszonyt is két félrekefélés között.

A megcsalás tetű dolog, mert a másik fél megbízik a társában, aztán pofára lesz ejtve.

Nekem sikerült megcsalás nélkül elválnom.

35/F

2012. márc. 6. 01:44
 15/20 Gergo_30F ***** válasza:
63%

"akik belementek ilyesmibe, azok gyönyörű tapasztalatokkal rendelkeznek, na meg élményekkel"

én nem így látom/hallom.

sablonos szituáció, sablonos szöveg. a meglett, családos faszi unja az asszonyt, keres egy ropogós fenekű naívát, előadja a megtört, savanyú sorsú herceget, leányunk pedig kellő tapasztalat és emberismeret híján gond nélkül benyalja, hogy a rossz házasságra az pici szíve lesz a gyógyír. az se zavarja, hogy tudja, nem ő az első a sorban, hisz "velem majd minden más lesz".

lófszt lesz más, bogaram, csak nem látsz a rózsaszín ködtől. ahogy előttem mondták, kutyából nem lesz szalonna, ha valami csoda folytán mégis melletted marad, ugyanez vár rád pár éven belül.

barátaid vannak? mit szólnak ahhoz, amit műveltek? egyáltalán el merted mondani nekik?

2012. márc. 6. 09:00
 16/20 A kérdező kommentje:
Mit szólnak a barátaim ahhoz amit művelünk? Mihez? Még csók sem, volt, ahogy szex sem. Sima beszélgetések csak!
2012. márc. 6. 11:19
 17/20 Gergo_30F ***** válasza:

azaz _még_ nem volt, hajlasz rá. változtat ez azon, amit mondtam? a sztorit azért elmondtad nekik, vagy inkább ismeretlenektől kérdezősködsz, mert valahol te is tudod, hogy messziről bűzlik?

van egy kollégám, 1 évvel fiatalabb, mint a te herceged, a lánya 7 éves. sportot űz ebből, röhögve meséli milyen szinten meg lehet vezetni a 20-25 éves csajokat. semmibe nem nézi őket, lyuk, semmi több, de úgy beveszi mindegyik ezt a sztorit, ahogy a nagykönyvben meg van írva. irányukba semmi lelkiismeretfurdalása nincs, az asszonynak meg nem fáj, ha nem tudja.

tapasztalatnak jó lehet, de ne ringasd magad abban a hitben, hogy ez az ember lesz a nagy Ő, és te is neki.

2012. márc. 6. 11:55
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

"A 9 éves gyereket meg soha nem hagyná magára"

Nem, csak már most megismerteti a hűség fogalmával. Jó fej apuci. Felelősségteljes, meg minden.

"de mit tenni ha kihűlt a házasság"

SABLON duma, édes kis szívem és ha ezt Te megeszed, buta vagy, mint a tök.

2012. márc. 6. 12:10
 19/20 1Atya válasza:

Hogy a fenébe lehet egy kérdésre ennyi bunkó faragatlan gusztustalan válasznak nem nevezhető rosszindulatú kioktatást adni?

Szerencsétlen kiscsaj informálódni akart volna a dolgokról, épp azért mert segítségre volt szüksége, erre így csoportosan leugatjátok a pokolig ahelyett hogy értelmes magyarázatot adnátok neki!

És még őt nevezitek mindenfélének, Hát ezek mellett a mocskolódásokkal sokkal különb valamennyiteknél!!!

Te pedig kicsim, ne az itteni gonoszkodásokból remélj jótanácsot, mert ezek szerint a világ egy nagy pöcegödör!

De legalább tudhatod milyen emberek is vannak...

2012. márc. 13. 00:22
 20/20 anonim ***** válasza:
A cinikus válaszaid alapján NEM kezdesz beleszeretni, hanem élvezed a kalandot, és élvezed, hogy mindenki irigykedik Rád meg a pasidra. Ép ésszel azt mondanám, hogy ne tedd, mert ennek semmi értelme, de elnézve ezt a sok irígy pöccstarisznyát és nyanyókát, azt mondom, dúgjatok egy jót, fulladjon meg minden álszent és hippokrita. Utána pedig gyere el velem is egy menetre.
2012. máj. 2. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!