Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyon beteg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon beteg egy 22/f és egy 13/L együtt?

Figyelt kérdés

alap helyzetben én is elítélném, morbidnak találnám, de annyira belehabarodtam egy 13 éves lányba(mentségemre szóljon, hogy úgy viselkedik és úgyis néz ki mintha 18-19 éves lenne)

Nem akarok és nem is fogok lépni felé a kora miatt, de mégis érdekelne a vélemyénetek

2012. márc. 5. 17:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Az hagyján, hogy beteges de büntetendő!
2012. márc. 5. 17:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
amég nem tölti be a lány a 14. életévét, addig a fiú nem is járhatna vele, mert ez kiskorú elleni rontást jelentene.
2012. márc. 5. 17:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem beteges, inkább kétségbe ejtő!

Sokkal jobb neki ha egy büdös lábú diszkó patkány valamelyik bokorba megteszi, a törvényeink szerint.

De ő 13 éves legyen!

Úgy hogy felejtsd el, és menj csajozni a másik irányba!

2012. márc. 5. 17:21
 14/22 anonim ***** válasza:
46%

EGy évet még midnenképp várj, nehogy lecsukjanak azért, mert 13 éves kislánnyal vagy.

De egyébként én is 22 éves vagyok és sokan 15-17-nél többnek nem mondanak külsőre.

Ha a lány értelmesebb gondolkodású kora ellenére, ami ritka de nem lehetetlen, akkor szerintem még jól is jársz. Kapsz egy fiatal szép barátnőt, aki értelmes is és így talán jobban is fog kötődni hozzád, mert te lehetsz neki az első.

2012. márc. 5. 17:22
 15/22 A kérdező kommentje:

nah jó ha így működne, az a baj, hogy nehezen kezdek el érezni bármit is vki iránt, és pont iránta kellett kialakulnia ennek:S.

Na mindegy majd elmúlik, köszönöm h normálisan válaszoltatoké

2012. márc. 5. 17:23
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem beteg, de manapság elitélik.
2012. márc. 5. 17:27
 17/22 anonim ***** válasza:
94%
eléggé beteg. az apja agyonütne szerintem és joggal :D
2012. márc. 5. 17:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, ha betölti a 14-t akkor simán összejöhettek, és addig is tarthatjátok a kapcsolatot, mint barát a baráttal. aztán, ha a lány 1-2 évvel idősebb lesz, akkor lehet komolyra is fordítani.

(én is 13 éves lány vagyok, de rám is azt hiszik, hogy 16 év körüli lennék, testileg és szellemileg is).

és elég fiatal vagyok még, de én jómagam is 14-16 évesnek érzem magam az osztálytársaim mellett... ://

2012. márc. 5. 17:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én szeptember elején leszek 14 éves. Aki nem tudja a korom simán kinéz 15, 16, 17-nek :) inkább 17, 18 évesek udvarolnak nekem.. Persze szép lenne, jó lenne :) de azért mégis ők már mást akarnak! Amit nem tudok és nem is akarok nekik megadni.. Én azt tanácsolom, ha szereted akkor várj minimum 3 évet..

Egy értelmes 13 éves lány..

2012. márc. 5. 18:15
 20/22 A kérdező kommentje:
utolsó, én nem a szex miatt vágyok rá, arra bármikor tudok szerezi bárkit (szerénység az erénységem :-) ), de ilyen érzelmeket még senki sem váltott ki belőlem eddig, mint ő.
2012. márc. 5. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!