Van egy lány és egy fiú hörcsögöm kb 3 hónaposak kis koruktól kezdve együtt vannak nem bántsák egymás de valamelyik nap észre vettem hogy a lány hörinek a két első lábánál és a hasánál nincs szőre és kicsit piros a bőre mitől lehet ez seggitsetek?
Figyelt kérdés
Normálisan takarítom a helyüket rendszeresen kapnak kaját friss zöldséget gyümölcsöt magkeveréket eddig nem vettem észre hogy bántórák volna egymás.2012. márc. 4. 15:15
1/5 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy te nem vetted észre, biztos hogy bántották egymást és attól van ez!
Már régen külön kellett volna őket választani, mert a hörcsögöket nem szabad párban tartani!! Ráadásul, fiút tartasz lány mellett, akkor még az is lehet, hogy szaporodni fognak vagy már meg is történt, erre nem gondoltál??? Mit csinálsz majd a kicsikkel, őket is egyben fogod majd később tartani??
Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen?
2/5 anonim válasza:
Én sem értem, hogy valakinek hogyan lehet ennyire kevés sütnivalója.
4/5 anonim válasza:
Na most először is, a hörcsögöket lehet együtt tartani, ha nem bántják egymást, de ha nem akarsz kicsiket, ne tarts kettőt!
Másodszor meg, tanulj már meg legalább írni rendesen!
bántják
segítsetek
bántották
5/5 Kirilla14 válasza:
Gyerekek nem szídni kell! a Tapasztalatlan höritartók nem tudhatják.... sajnos ma az eniyim is szerzett egy sebet azonnal külön vettem őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!