Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ingadozóak az érzelmeim? Nem való még nekem a szerelem?
Párkapcsolatban vagyok már egy jó ideje és nem tudok szerelmes lenni. Illetve, olyan ingadozó! Hol csak barátként szeretem, hol pedig szerelemből.
Az előző barátomnál is ugyanez volt a gond. Emiatt szakítottam vele. (Bár ott más is közrejátszott, pl. hogy nem igazán az a Top 10-es pasi..de ez mindegy. Belsőre megyek!!)
Aki most van, ő iszonyatosan helyes meg minden, jó fej is, kedves, segítőkész. De nem tudom, olyan ingadozóak az érzelmeim. Nem vagyok még kész a szerelemre? Vagy nem való nekem?
(Az első szerelmem nagyon megviselt. Másfél év, reménytelen szerelem volt. Ingadozás nélkül!!)
Hány éves vagy?
Mi az ami hiányzik a pasiból? Vagy mi ami rossz, lehetne jobb is? Jól érzitek magatokat együtt? Bízol benne? mióta vagy vele? Ugye nem 1 hónapja?
15 éves vagyok.
Másfél hete vagyok vele együtt. Igen, nagyon megbízom benne.
Ami hiányzik belőle? Olyan nincs.
És nagyon helyes! Nagyon tetszik. Szóval nem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!