Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megszerezzem?
Sziasztok!
24 éves vagyok, van egy jó pár évvel idősebb barátom. A gond az hogy az előző barátnője jó csaj volt, bár mindenki szerint buta, viszont szexéhes állat volt.
A barátom már kb 3 éve hogy szakított vele, és akkor eléggé megviselte a szakítás ezzel a csajszival. Most velem van, de olyan mintha már nagyon megszokta volna az egyedüllétet, olyan magának való lett. Én nagyon szeretem őt, de ő sokszor elvan a saját dolgaival, sokszor nem úgy érzem mintha szeretné hogy vele legyek. Egy házban élünk....nem akarom őt lekorlátozni meg ilyesmi, csak kicsit többet igényelnék belőle! Ő azt mondta ő alapból nem olyan bújós meg szeretgetős, elmondása szerint eddig még senkivel se viselkedett úgy mint velem!
Lehet ezen változtatni? szerintem mindenkiből elő lehet hozni a szerető "én"-t aki kifejezi a szeretetét, de hogyan kéne belőle előhozni?
Segítsetek! Köszönöm!
ez olyan mintha azt mondanál nekem: fogadd el hogy tőle nem fogsz kapni szeretetet, de hűséges lesz.....
Az addig oké, csak ha nem érzem hogy szeret, semmi értelme az egésznek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!