Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láttatok ekkora bunkó parasztot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok ekkora bunkó parasztot?

Figyelt kérdés
Harmincas éveimben járó nő vagyok, és kb egy hónapja megismerkedtem egy 47 éves, elvileg érett gondolkodású férfivel. Sokat beszélgettünk telefonon is. Egyik ilyen beszélgetésünk alkalmával, amikor is ő hívott engem, egy idő után közli, hogy éppen a wc-n ül miközben velem beszélget, és éppen sz.rik! Ráadásul taglalta is hogy milyen szagosra sikeredett! Hirtelen azt sem tudtam sírjak vagy röhögjek? Hamarosan ki is dobtam az illetőt. Hogy lehet valaki ekkora paraszt ennyi idős létére?

2012. márc. 4. 14:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát ha együtt lennétek x ideje azt mondom poén, de így azért elég durva xD
2012. márc. 4. 15:50
 22/24 anonim válasza:
88%
Neked is gyerekes felfogásod lehet,ha ezen ennyit pörögsz.
2012. márc. 4. 16:46
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem erről az jut eszembe,hogy egyszer valaki nagyon rám akaszkodott és úgy koptattam le,hogy visszataszító dolgokat meséltem magamról,hasonlókat.Egy idő után nem hívott:D
2012. márc. 7. 20:03
 24/24 anonim válasza:
:D lehet direkt mondta hogy nevess de felig jott ossze :D ,hat nem tudom biztosan de sztem ha igy gondolod jobbat erdemelsz jol tetted hogy kidobtad ,habar manapsag vannak hulye emberkek ,de jot lehet rohogni rajtuk :D
2015. nov. 5. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!