Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok ekkora bunkó parasztot?
Épp gondolkoztam azon, hogy egyszer már kiírom kérdésként, hogy akik a vécén ülve telefonálnak, azokat - vagy akivel beszélnek - ezt hogyhogy nem zavarja?
Rendszeresen előfordul, hogy amikor megyek a munkahelyemen a vécébe, akkor az egyik kolléganőm belibben, és pisicsorgás vécélehúzás közben is mondja a magáét. Na és nem valami fontosat, hanem általános csevegés. Én nem tudom, ez engem rettentően zavar.
Egyszer viszont nagyon beégtem. A munkahelyemen voltam, ott vannak kis meeting room-ok, ahová el lehet vonulni megbeszélést tartani. Egyszer megcsörrent a mobilom, egy közvetítő cég érdeklődött hogy állást keresek-e, én meg felpattantam és beszaladtam az egyik ilyen kis szobába. Kérdezte a nő, hogy alkalmas-e a beszélgetés, én meg mondtam, hogy igen, épp bejöttem egy kis helységbe. Erre ő: ööö...izé....öööö na igen szóval...
Utána jöttem rá, hogy ez azt hitte, hogy a vécén ülök!
A marha...
Egy ilyen is elég ahhoz, hogy kiabranduljon az ember valakiböl, az biztos. Volt mar szerencsem hulyekhez, de ez azert gáz :) hogy lehet ekkora hulye valaki, basszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!