Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láttatok ekkora bunkó parasztot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok ekkora bunkó parasztot?

Figyelt kérdés
Harmincas éveimben járó nő vagyok, és kb egy hónapja megismerkedtem egy 47 éves, elvileg érett gondolkodású férfivel. Sokat beszélgettünk telefonon is. Egyik ilyen beszélgetésünk alkalmával, amikor is ő hívott engem, egy idő után közli, hogy éppen a wc-n ül miközben velem beszélget, és éppen sz.rik! Ráadásul taglalta is hogy milyen szagosra sikeredett! Hirtelen azt sem tudtam sírjak vagy röhögjek? Hamarosan ki is dobtam az illetőt. Hogy lehet valaki ekkora paraszt ennyi idős létére?

2012. márc. 4. 14:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Végülis ennél jobban el sem tudtam mondani hogy sz.rba (se) vesz. :-D
2012. márc. 4. 14:29
 12/24 anonim ***** válasza:
10%
Azért elég ritka az ennyire őszinte férfi. :D
2012. márc. 4. 14:30
 13/24 anonim ***** válasza:
Bizony ennél azért több eszem van.:-)Már énis szakadok a nevetéstöl de ez hihetetlen.Ekkora marha ,hogy lehet valaki,hihetetlen.
2012. márc. 4. 14:30
 14/24 A kérdező kommentje:
Én szó szerint fetrengek a röhögéstöl! És a bolond még engem nézett prűdnek, mert mondtam hogy tudni kéne hogy mi illik... Erre azt válaszolta hogy ha együtt élnénk, akkor engem ilyenkor megcsapna a "mozdony füstje". Emberek, én fetrengek a röhögéstől! DD
2012. márc. 4. 14:33
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Épp gondolkoztam azon, hogy egyszer már kiírom kérdésként, hogy akik a vécén ülve telefonálnak, azokat - vagy akivel beszélnek - ezt hogyhogy nem zavarja?

Rendszeresen előfordul, hogy amikor megyek a munkahelyemen a vécébe, akkor az egyik kolléganőm belibben, és pisicsorgás vécélehúzás közben is mondja a magáét. Na és nem valami fontosat, hanem általános csevegés. Én nem tudom, ez engem rettentően zavar.

Egyszer viszont nagyon beégtem. A munkahelyemen voltam, ott vannak kis meeting room-ok, ahová el lehet vonulni megbeszélést tartani. Egyszer megcsörrent a mobilom, egy közvetítő cég érdeklődött hogy állást keresek-e, én meg felpattantam és beszaladtam az egyik ilyen kis szobába. Kérdezte a nő, hogy alkalmas-e a beszélgetés, én meg mondtam, hogy igen, épp bejöttem egy kis helységbe. Erre ő: ööö...izé....öööö na igen szóval...

Utána jöttem rá, hogy ez azt hitte, hogy a vécén ülök!

2012. márc. 4. 14:35
 16/24 anonim ***** válasza:

A marha...

Egy ilyen is elég ahhoz, hogy kiabranduljon az ember valakiböl, az biztos. Volt mar szerencsem hulyekhez, de ez azert gáz :) hogy lehet ekkora hulye valaki, basszus...

2012. márc. 4. 14:35
 17/24 anonim ***** válasza:
Képzeld el ha rájött volna a hig fosás és te meg hallod a telefonon keresztül ,jaaaaj atya világ.:-)
2012. márc. 4. 14:36
 18/24 A kérdező kommentje:
Hátha még a telefon is szagos volna! Hehe Folytatom tovább a fetrengést. XD
2012. márc. 4. 14:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Mekkora tahó volt!Ekkora parasztot még nem láttam!Még szerencse, hogy te is csak telefononkeresztül és nem élőben beszéltél vele!
2012. márc. 4. 14:43
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem bírom abbahagyni a nevetést!!!!
2012. márc. 4. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!