Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szolnätok ha megtudnätok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnätok ha megtudnätok az új párotokról hogy csak az ältalänost járta ki?

Figyelt kérdés
Pontosítok: A nyolc osztälyt järta ki 13 év alatt, és nem is tanult tovább. Egyältalän összejönnétek ilyennel? Nagyon butänak tartanätok, vagy mi lenne erről a vélemény?
2009. jún. 8. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia,

én nem arra gondolnék elsősorban, hogy ő buta. hanem olyan a családi háttere, hogy borzasztó. és bizony, sokszor meg lehet bukni, ha valaki nem jár iskolába. és ha ennyi ideig csinálta, valószínűleg így történt. lehet, hogy dolgozott is vagy ilyesmi.

szóval szerintem ez a srác halmozottan hátrányos helyzetű lehet. de gondolom meg tudok állapítani azt, hogy rossz helyzetről, vagy pedig az ő szellemi képpességeiről van-e szó. Hogy melyik mennyire zavar téged, ezt neked kell tudni. Mindenesetre, ha nem csak ő tehet arról, hogy így alakult az élete, akkor segíthetnél neki, hogy esti tagozaton megszerezhessen egy érettségit. Ha nem hülye, semmi akadálya. Csak idő és szorgalom kérdése. A problémát fokozhatja némileg, ha te a felsőoktatásban is részt veszel, vagy vettél, mert akkor tényleg nagyon eltérőek a szellemi igények, műveltség, stb...

Neked kell tudnod, hogy mit látsz benne.

Ha azért nem tanult normálisan, mert buta, akkor döntsd el, hogy neked ez mennyire számít. milyen értékei vannak, amelyek lényegesen háttérbe szorítják, azt, hogy nem túl okos...gondold ezt át.(jószívű, becsületes, stb..) és ha tudod már, hogy neked mi számít, akkor ne érdekeljen mások véleménye. csak az, hogy ő milyen, szereted-e és miért szereted.

2009. jún. 8. 21:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát ha mást nem akkor a 8 után legalább valamilyen pár hónapos tanfolyamot letehetne hogy még is legyen valamilyen szakma a kezébe,ha középsuliba nem is akar járni.
2009. jún. 8. 22:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Jézusom.. én menekülnék. Mindenképp.

Nálam az első szempont, hogy művelt, értelmes, okos ember legyen a párom és ne egy kisegítős.. khm.

Mostani párom elit-gimis és enyhe pánikrohamba esnék, ha ilyesmiben lenne részem, mint neked.

De persze a te kapcsolatod, a te döntésed, és csak a véleményem kérted ki.

Én a helyedben ott hagynám. Én nem fogok eltartani senkit..

2009. jún. 8. 23:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Mérlegelném,hogy szeretem-e igazából. Ha igen,folytatnám a kapcsolatot.
2009. jún. 9. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Hamar elillan a szerelem, ha kiderül idővel, hogy pl. nincs közös témátok, vagy hogy veszekedés esetén ész híján ököllel is szokott érvelni.

De az is lehet, h boldogan éltek, míg meg nem haltok... erre van kb 1% esély.

Szexnél viszont védekezzetek rendesen, nehogy a Mónikában kössetek ki a végén!!

2009. jún. 10. 04:25
 16/16 anonim ***** válasza:
"Éreccségi" nélkül is lehet itelligens valaki. Ajánlom Gerlóczy Márton Igazolt hiányzás c. könyvét.
2009. jún. 10. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!