Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szolnätok ha megtudnätok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnätok ha megtudnätok az új párotokról hogy csak az ältalänost járta ki?

Figyelt kérdés
Pontosítok: A nyolc osztälyt järta ki 13 év alatt, és nem is tanult tovább. Egyältalän összejönnétek ilyennel? Nagyon butänak tartanätok, vagy mi lenne erről a vélemény?
2009. jún. 8. 20:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Én nem jönnék össze vele, szeretem az okos fiúkat:) persze ezalatt most nem a könyvbeburkolózós okoskákat értem.. csak legyen értelmes, és tudjon nekem újat mondani:D
2009. jún. 8. 20:42
 2/16 anonim ***** válasza:
30%
engem ez nem erdekelne,ha kiderulne akkor is vele maradnek,es ha a kapcsolat elejen tudnam meg akkor is egyutt lennek(maradnek)vele
2009. jún. 8. 20:42
 3/16 anonim ***** válasza:
52%
Attól h nem járt tovább suliba még lehet intelligens stb. ezt neked kell eldöntened, felmered vállalni vagy nem?! ismerd meg és ne az iskolái miatt dönts így vagy úgy.
2009. jún. 8. 20:43
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Hát, lehet azt mondani, hogy sznob vagyok, de én össze sem jönnék vele. Nekem szükségem van arra, hogy a párom velem egy értelmi szinten legyen (vagy nálam tanultabb legyen), és lehessen vele beszélgetni bármilyen témáról. Pl. elég ciki lenne, ha előjönne (akár egymás között, akár baráti társaságban) pl. egy történelemmel, vagy akármilyen aktuális kérdéssel kapcsolatos téma, és ő bután hallgatna.
2009. jún. 8. 20:44
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
Ez szerintem nem ciki dolog söt nem is tartom butának az ilyen embereket,legtöbb gyerek nem azért bukik meg mert tényleg buta hanem csak magatartási problémái vannak,,,rossz családi háttér stb.Csak dac nem tanul,rosszat csinál stb.Ez az egyik fele a másik pedig az,hogy most a mai világban is sokan nem tehetik meg,hogy tovább tanuljanak.De attól még lehet dolgos ember kereshet annyit mint egy tanult ember...söt tanulni bármikor bármit lehet ha az ember szükségét érzi...Ismerek olyanokat akik diplomáztak is ..és ugyan ugy gyári dolgozó volt olyanok mellett akik csak 8 osztályt végeztek.Ugyan annyi pénzért.Mivel a diplomásokat sem halmozzák el munkával.És a végére pedig annyit ha valakit szeretsz nem számit mennyire tanult ember a párod vagy éppen te. 26/L "iza"
2009. jún. 8. 20:49
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
jaj...bocsi, nem akarok bunkó lenni de ez engem kiábrándítana! nem jönnék vele össze...hiába mondják sokan, hogy "de értelmes!!" nekem ne mondják hogy egy 8 általánost végzett valaki értelmes! (bocsi kérdező ez most nem konkrétan neked szólt!!) én egyébként szeretem az okos férfiakat, szóval szóba se jönne.
2009. jún. 8. 20:49
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha 5x bukott meg akkor nem sok IQ szorulhatott belé. Szeretem azt, ha okosabb vagyok a páromnál, de ez sok már. 16F
2009. jún. 8. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem hinném, hogy összejönnék ilyen pasival. Főleg azért mert egy csomó dologban hátránnyal indul. Leginkább a munka terén, ma már egy általános iskolai végzettség semmire sem elég, lassan már az érettségi is ilyen. Ha komolyabbra fordulna a dolog, milyen kép alakulna ki a gyerekeitek szeme előtt?

Én szeretek normálisan elbeszélgetni a párommal, nem csak az általános dolgokról, hanem sokkal mélyebb dolgokról. Szeretek vele együtt tanulni és vitatkozni egy nehéz kérdésen.

Mondjuk nem tudom miért hagyta abba a tanulást a párod, de szerintem nagyon nagy hibát vétett. Nincs szakmája, nincs érettségije, így hogy szerzi majd meg azt a tudást, ami egy alapműveltséghez elengedhetetlen? Mindegy. A te döntésed, a te életed.

2009. jún. 8. 21:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Az hogy lehet hogy nem járt tovább tanulni amirko minden "gyerek" 18 éveskoráig tanköteles?
2009. jún. 8. 21:14
 10/16 anonim ***** válasza:
az iq-t nem az iskolában osztják.
2009. jún. 8. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!