Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hová tűntek a normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a normális, hűséges, kedves lányok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 21:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
ne siránkozz tesó, mert azzal nem lesz jobb. ezzel egy olyan burkot vonsz magad köré ami kívül tart minden nőnemű embert
2012. márc. 3. 21:46
 12/31 anonim ***** válasza:
29%
mind azzá válik egyetemen ha már előtte jól szétkufircolták őket hidd el:)
2012. márc. 3. 22:24
 13/31 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem az ősök űrhajojával haza tértek az only nice girl planetre de sajnos ránk hagyták a reményt és az ígéretet hogy egynap még majd vissza térnek.Reméljük.

for abouth the dolphin in The hitchhiker's guide to the galaxy

flopilemez

2012. márc. 3. 22:27
 14/31 anonim ***** válasza:
Mindnek van már egy jóképű pasija, v ha nincs, akkor nagyon válogatósak külsőre, és ezért nem kellesz nekik.
2012. márc. 4. 08:09
 15/31 anonim válasza:

Képzeld!

Egy rib@ncból is válhat normális csaj, ha megtalálja azt, akiért tényleg odavan és bármit megtenne érte!;) gondolkozz el ember!

2012. márc. 4. 08:30
 16/31 anonim válasza:
Itt Pécsen sok normmális lány van.Nem azért de én se vok hárpia.Csak az a baj hogy 1-2 lány már elk*vásodot.. 14/L
2012. márc. 4. 20:00
 17/31 anonim ***** válasza:
Megvannak azok csak bunko faszok veszik körül álltalában.
2012. márc. 14. 13:06
 18/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is vannak ,azok csak meg kell találni ! Azok a lányok akik a partykon vannak azok inkább élvezni akarják az életet és kalandra vágynak nem egy hosszú párkapcsolatra ! Amúgyis mostmár a lányok is nagyban falni akarják az életet amíg csak lehet !
2012. márc. 14. 13:16
 19/31 anonim ***** válasza:
# 8/18 Időpont 03-03 21:24 én épp Kossuth Lajos utcában lakom xDDDDDDDDDDDD és ezek rám illenek... hát mivel én is ilyen embernek tartom magam, mint amilyet a kérdező leírt... Azt tudom mondani, hogy otthon... vagy foglaltak. Nagyon nem mozdulunk ki innen... :(
2012. márc. 14. 18:19
 20/31 e.z. válasza:
vagy nem tudjuk mi se h hova kellene menni. talán én pl. a lakásom közeli parkot célzom meg(olvasgatni), bulizni a fentiek miatt nem menek... amúgy meg igazodjon el a pasikkon az aki tud, de utálom a női praktikákat, olyan fárasztóak... lehet neked is az kellene, h inkább egy kicsit magaddal foglalkozz, tedd egyedül izgalmassá az életed aztán jön az akinek jönnie kell... szarul hangzik, de jobb ebben hinni
2012. márc. 18. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!