Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy nem kellek egy lánynak? Azt hittem, hogy én minden lánynak bejövök!
Hááát. Nemtudom. Azért próbálok más lenni mert úgy viselkedem egy ideje ami leginkább magamnak sem tetszik - és mint írtam orvoshoz is kellett járnom emiatt. Amibe most nem megyek bele.
De a változtatáson meg annyit értek ,hogy én télen mindig 0 vagyok , vagyis semmi életkedv tök kifehéredek a vonásaim meg olyanok lesznek mint valami szellemnek.
Meg azt is értem ezalatt ,hogy télen mást nem csinálok igazából értelmeset csak eddzek és kabátba meg nem látszik a jó testem. Meg lebarnulok és ilyesmi. Meg normális hajat vágatok mert télen mint írtam elhanyagolom magam. Ezeket értem ezalatt.
És igen majd tervezek oda menni hozzá csak még várok vele.
az itt a gond, hogy egy ostoba beszari felszínes ember vagy. Milyen nőnek kell ilyen?
ostoba és felszínes vagy, mert csak az alapján leszel szerelmes, hogy hogy néz ki a másik. Ráadásul csak a testeddel tudsz felvágni. (tipikus kompenzáció)
Amúgy meg oda se mersz menni a csajhoz, ezért vagy beszari.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!