Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem figyel rám senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem figyel rám senki se, ti is ezt érzitek?

Figyelt kérdés

Az addig oké, hogy nem vagyok népszerű a lányok körében, meg az is, hogy a fiúk se bandáznak velem meg semmi. Ezzel már megbarátkoztam, hogy állandóan egyedül töltöm a hétvégéket, meg úgy az egész mindenséget az egyedüllét tölti be. De anyámék se. Apám mindig oda van dolgozni, anyám meg állandóan csak telefonál a barátnőivel, vagy ha nem akkor meg dolgozik.

Nagyszüleim már nem élnek sajnos.

Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki 19/F

2012. márc. 3. 17:31
1 2 3
 21/26 Cukordinnye ***** válasza:

Nem csak a "csúnyaság" az oka, ha valaki egyedül van!

Szerintem körülbelül nulla az önbizalmad. Így soha nem is fogsz tudni felszabadultan ismerkedni. Szerintem sokkal sokkal többet számít a kisugárzás, mint a külső (ez sablonos de értelmes embereknél igaz...)

A másik pedig, ha jól veszem ki a szavaidból, nem is igazán vagy kíváncsi más emberekre. Pedig ez az alapja az ismerkedésnek.

2012. márc. 3. 18:15
 22/26 A kérdező kommentje:
Nézd, randa vagyok. Jó ezzel már megbarátkoztam. De a többi ember nem. Meglátnak rögtön aszondják, úúú de randa. És én hiába próbálnék beilleszkedni, kapcsolatot építeni ők már csak a rosszmájúságukból adódóan úgyis megvetnek. Esélyt sem adnak arra, hogy én ki tudjak kibontakozni és az általad említett belső kisugárzás előnyeit kamatoztassam. Ha a partner már száj húzva, netalán gunyoros megjegyzésekkel bombáz akkor 99%, hogy a te önbizalmad is a nulla alá csökkenne. Remélem majd egyszer találkozok egy olyan emberrel aki az ÖSSZES előítéletét sutba dobja, és eltudjuk vetni közösen egy remélhetőleg burjánzó barátság magját. Addig viszont marad a csoki zabálás.
2012. márc. 3. 18:26
 23/26 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet, mi neked az a fertelmesen ronda. Természetesen magadról gondoltam. Nem hiszem, hogy az vagy. Hogy ennyire.
2012. márc. 3. 18:52
 24/26 A kérdező kommentje:
fiú, lány vagy?
2012. márc. 3. 18:54
 25/26 anonim ***** válasza:
fiú vagyok
2012. márc. 3. 21:55
 26/26 Cukordinnye ***** válasza:

Ez hülyeség! Úgy teszel, mintha te lennél az egyetlen ronda ember a világon...

A csúnyaság meg szerintem relatív dolog. Lehet, hogy te rondának érzed magad, de annyira nem lehet vészes, hogy az emberek mihelyt meglássanak elszaladjanak előled.

Ha valóban ismerkedni szeretnél és olyan helyet keresel, ahol senki nem fog elítélni a külsőd miatt, tudom ajánlani, hogy keresd meg a hozzád legközelebb működő cserkészcsapatot.

2012. márc. 4. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!