Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem figyel rám senki se, ti is ezt érzitek?
Az addig oké, hogy nem vagyok népszerű a lányok körében, meg az is, hogy a fiúk se bandáznak velem meg semmi. Ezzel már megbarátkoztam, hogy állandóan egyedül töltöm a hétvégéket, meg úgy az egész mindenséget az egyedüllét tölti be. De anyámék se. Apám mindig oda van dolgozni, anyám meg állandóan csak telefonál a barátnőivel, vagy ha nem akkor meg dolgozik.
Nagyszüleim már nem élnek sajnos.
Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki 19/F
Nem csak a "csúnyaság" az oka, ha valaki egyedül van!
Szerintem körülbelül nulla az önbizalmad. Így soha nem is fogsz tudni felszabadultan ismerkedni. Szerintem sokkal sokkal többet számít a kisugárzás, mint a külső (ez sablonos de értelmes embereknél igaz...)
A másik pedig, ha jól veszem ki a szavaidból, nem is igazán vagy kíváncsi más emberekre. Pedig ez az alapja az ismerkedésnek.
Ez hülyeség! Úgy teszel, mintha te lennél az egyetlen ronda ember a világon...
A csúnyaság meg szerintem relatív dolog. Lehet, hogy te rondának érzed magad, de annyira nem lehet vészes, hogy az emberek mihelyt meglássanak elszaladjanak előled.
Ha valóban ismerkedni szeretnél és olyan helyet keresel, ahol senki nem fog elítélni a külsőd miatt, tudom ajánlani, hogy keresd meg a hozzád legközelebb működő cserkészcsapatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!