Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem figyel rám senki se, ti is ezt érzitek?
Az addig oké, hogy nem vagyok népszerű a lányok körében, meg az is, hogy a fiúk se bandáznak velem meg semmi. Ezzel már megbarátkoztam, hogy állandóan egyedül töltöm a hétvégéket, meg úgy az egész mindenséget az egyedüllét tölti be. De anyámék se. Apám mindig oda van dolgozni, anyám meg állandóan csak telefonál a barátnőivel, vagy ha nem akkor meg dolgozik.
Nagyszüleim már nem élnek sajnos.
Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki 19/F
Kérdező... te ritka ostoba lehetsz.
"Mindenki azt fogja mondani, hogy keress hobbyt." Nyilván, mivel ilyen helyzetekben tud az ember társaságban lenni, ahol megismerkedhet olyan emberekkel, akik idővel a barátaivá is válhatnak. Amiből egyenesen következik, hogy nem lesz egyedül és nem fogja mindenki leszarni.
Cukordinnye, ez ennél komplikáltabb dolog.
Nem hiszem el azt, hogy te péládul ha tényleg senkit se ismersz, és egyedül vagy mint a kisujjad csak úgy hipphopp elmennél például könyvtárba, és akkor már rögtön kapcsolatok bontakoznának ki. Ne szemléld már ennyire sematikusan a dolgokat. Ahány ember annyi féle élethelyzet. Persze tudom én a józan paraszt ész ezt diktálja. De ez nem olyan egyszerű mint ahogy fentebb vázoltad.
Ha valóban szükséged lenne arra, hogy társaságban legyél és fontos legyél valakinek, foglalkozzanak veled, akkor igenis erőt vennél magadon és elmennék könyvtárba vagy sportolni vagy nyelvórákra vagy szervezet kirándulásokra stb.
Tudom, hogy nem mindenki teremt pillanatok alatt kapcsolatot másokkal, de meg kell erőltetned magad, ha valóban rossz ez neked.
Hát ez már rezignált állapot. Amúgy meg voltak próbálkozásaim, de a végén úgyis az lett, hogy vagy a partner unt meg, vagy én őt. Vagy csoportokban én lettem a vicc középpontja, vagy pedig meg se tudtam mukkani.
Hát ja, elég rossz csúnyán megszületni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!